Dit zijn de vetste sneaker releases van week 4

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 4.

Nieuwe sneakers week 4

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Reebok Club C Revenge White/Red – 23 januari (€80)

Deze sneaker is natuurlijk een klassieker van Reebok, maar dan in een nieuw jasje. De Club C Revenge is perfect voor de komende lentedagen en zijn makkelijk te combineren met een leuke jeans of een rokje. Wij zijn fan.

sneaker releases
Sneakerjagers

2. Nike Blazer Mid ’77 Vintage Blue – 23 januari (€100)


Met deze sneaker gaan we een aantal jaren terug in de tijd, toen de hoge Nikes helemaal in waren. Ze zijn weer terug en beter dan ooit: een klassieke sneaker met een mooie vintage look. De kleuren zijn overal bij te combineren dus perfect voor de zomer.

sneaker
Sneakerjagers

3. Ivy Park x adidas Super Sleek White – 18 januari (€99)


Wij zijn verliefd op de nieuwe samenwerking tussen Ivy Park en adidas. De kekke zool geeft deze sneaker een heel tof uiterlijk en de kleuren passen perfect bij elkaar. Het kleine oranje detail geeft net wat extra’s waardoor ze extra leuk staan onder jouw straight jeans. Kopen maar.

sneaker release
Sneakerjagers

4. Nike Air Max 90 OG Turquoise – 20 januari (€139)


Voor degenen die meer van de klassiekers zijn, is deze nieuwe release van de Nike Air Max een goed idee. De comfortabele sneakers zijn terug in een nieuw jasje en een kleurencombinatie van zwart, grijs en turquoise. Met de lichte kleuren haal je direct de lente in huis.

sneaker
Sneakerjagers

5. Reebok Club C 85 Beige/Green – 23 januari (€80)


Reebok is terug en laat dat zien door deze week niet één, maar twee nieuwe sneakers uit te brengen. De Club C 85 is wederom een klassiekertje die bij elke outfit past. De lichte kleuren maken de sneakers makkelijk te combineren en de felgroene details geven de schoenen net wat extra. Wij zijn verliefd.

Sneakerjagers

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 4
Sluiten