Dit zijn de vetste sneaker releases van week 41

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 41.

Nieuwe sneakers week 41

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Air Tailwind ‘White/Black’ – 1o oktober (€169)

Sneakers releases
Sneakerjagers

We beginnen deze week met een gloednieuwe lancering van de Nike Air Tailwind. Deze flashy sneakers zijn perfect om de grijze herfstdagen een beetje vrolijker te maken. De kleurencombinatie van wit, zwart, rood en geel is heel fris en hebben we nog niet veel gezien. Wij weten het zeker, deze gaan we aankomende week aanschaffen.

2. Gold Le Fleur x Converse Chuck 80 ‘Flame’ – 12 oktober (€100)

sneakers update
Sneakerjagers

Stiekem is deze vette sneaker van Converse onze favoriet onder de releases van deze week. De felblauwe kleur met de vlammetjes een een echte eye catcher en staat mega leuk onder zo ongeveer elk paar jeans. Artiest Tyler, The Creator heeft met Golf Le Fleur gezorgd voor het ontwerp op de klassieke Chuck Taylor sneakers.

3. BSMNT x Nike Air Max 90 ‘Glasgow’ – 7 oktober (€160)

sneakers update
Sneakerjagers

Wie liever een iets meer basic sneaker draagt, kan deze week ook zijn of haar hart ophalen. BSMT en Nike hebben de handen ineengeslagen om een nieuwe Nike Air Max te ontwerpen. Deze grijze schoenen zijn het resultaat van de samenwerking en staan onder zo ongeveer elke outfit.

4. Goldberg x KangaROOS Runaway MIG – 11 oktober (€269)

sneakers releases
Sneakerjagers

Het Amerikaanse sneakermerk KangaROOS is ook een samenwerking aangegaan, namelijk een met het merk Goldberg. Deze premium suède sneakers zijn hier het resultaat van. De kleurencombinatie is geïnspireerd door Indiaanse Hibiscus, wat gekarakteriseerd wordt door haar intense bloemengeuren. Je moet wel een aardig zakcentje hebben voor deze schoenen want ze kosten €269.

5. Puma Cell Alien Karl – 12 oktober (€120)

sneakers releases
Sneakerjagers

Ook Puma lanceert deze week een nieuw paar sneakers. De Puma Cell is een stoere sneaker die je het hele jaar door kan dragen. De kleurencombinatie van zwart, blauw, wit en rood laten de schoenen in ieder geval goed opvallen.

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 41
Sluiten