Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 15 okt 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 42

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 42.

Nieuwe sneakers week 42

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Air Max Tailwind 4 ‘University Gold’ – 17 oktober (€179)

Sneaker releases
Sneakerjagers

We beginnen de sneaker update van deze week met de gloednieuwe Nike Air Max Tailwind 4 sneakers. Deze frisse witte sneakers met goud en oranje tinten zijn ongetwijfeld de eye catchers van deze week. Heel praktisch zijn de schoenen met dit regenachtige weer niet. Maar hé, it’s called fashion.

2. Converse CT70 ERX ‘White’ – 16 oktober (€100)

sneaker releases
Sneakerjagers

Converse lanceert deze week maar liefst twee nieuwe modellen en wij kunnen niet gelukkiger zijn met dit nieuws. De nieuwe CT70 ERX schoenen hebben klassieke elementen van de normale Chuck modellen, maar dan net even iets opvallender. De sneakers hebben duidelijk een basketball vibe en staan perfect onder een simpele spijkerbroek.

3. Tetris x Puma RS-X – 17 oktober (€110)

sneaker releases
Sneakerjagers

Alle ’90s kids verzamelen want deze sneakers brengen je nostalgische gevoelens helemaal terug. Het computerspelletje Tetris waar wij bijna allemaal mee opgegroeid zijn, zijn verwerkt in de nieuwe Puma sneakers. Wij vinden de futuristische sneakers supervet en we garanderen je dat je er genoeg complimentjes over krijgt.

4. BSMT x Nike Air Max 90 ‘Velcro Swoosh’ – 19 oktober (€159)

sneaker releases
Sneakerjagers

Wil je graag een fancy sneaker in je garderobe? Stop dan maar met zoeken. Deze grijs met zilveren Nike Air Maxjes zijn mega origineel en hiermee steel je zonder twijfel de show. BSMT en Nike hebben wederom de handen ineengeslagen om met een nieuwe schoenencollectie te komen. Wat ons betreft mogen deze schoenen niet in je garderobe ontbreken.

5. Ambush x Converse Chuck 79 Hi – 19 oktober (€179)

sneaker releases
Sneakerjagers

We sluiten de sneaker update af met het tweede nieuwe model van Converse, namelijk met deze Ambush x Converse sneakers. Het eerste wat opvalt aan deze schoenen is dat de zool enorm hoog is en dat de schoen in zijn geheel hoger is dan de standaard Chuck sneakers. De schoenen bevatten leren details en zijn daarmee de meest bijzondere Chuck sneakers die wij kennen.

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 42
Sluiten