Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 21 okt 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 43

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 43.

Nieuwe sneakers week 43

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Converse Translucent Mesh Utility Chuck Taylor All star – 24 oktober (€75)

sneaker releases
Sneakerjagers

We beginnen de sneakerupdate van deze week met een hele vette lancering van Converse. De Converse Translucent Mesh Utility Chuck Taylor All Star is een hele mond vol, maar de schoenen zelf zijn heel vet. Ze zijn namelijk deels doorzichtig, maar we herkennen het Chuck All Star model nog wel duidelijk terug. Eén ding is zeker: met deze originele patta’s krijg jij het ene complimentje na het andere.

2. Size? x Vans Sk8-hi ‘Halloween’ – 24 oktober (€95)

Sneaker releases
Sneaker jagers

Halloween fans opgelet. Ook Vans brengt deze week nieuwe sneakers uit en die zijn best bijzonder. Het skatemerk heeft namelijk speciaal voor Halloween een paar schoenen ontworpen. Het model herkennen we natuurijk meteen, maar het ontwerp van de Vans Sk8-hi’s is helemaal nieuw.

3. adidas Ozweego Tech ‘Clear Brown’ – 26 oktober (€140)

sneaker releases
Sneakerjagers

We gaan meteen door naar de volgende lancering van sneakers. Ook adidas lanceert deze week een paar nieuwe schoenen, namelijk de Ozweego Tech in de kleur Clear Brown. De volledig grijze sneakers zijn een stukje rustiger dan bijvoorbeeld de Halloween schoenen van Vans, maar niet minder tof. De ietwat basic sneakers maken een simpele outfit meteen speciaal.

4. Nike Air Max 98 BG ‘Halloween’ – 31 oktober (€160)

sneaker releases
Sneakerjagers

We gaan gewoon door met de Halloween festiviteiten wat ook Nike komt met een speciale Halloween sneaker. De bekende Nike Air Max 98 hebben een enge make-over gekregen en zijn perfect voor deze maand. Het zijn wel enorm opvallende schoenen, dus je moet er wel van houden. Origineel ben je in ieder geval zeker weten.

5. Undefeated x Nike Air Max 90 ‘White & Yellow – 25 oktober (€160)

sneaker releases
Sneakerjagers

We sluiten de sneaker update van deze week af met nog een paar Nikes, namelijk de Undefeated X Nike Air Max 90 in wit en geel. Deze kleurencombinatie zien we niet veel, maar wij zijn helemaal fan. De frisse kleurtjes zorgen ervoor dat je herfstdag als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 43
Sluiten