Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 28 okt 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 44

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 43.

Nieuwe sneakers week 43

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Wmns Air Force 1 ’07 – 1 november (€110)

Sneaker releases
Sneakerjagers Sneakerjagers

We starten de sneaker update van deze week met een heerlijk trendy modelletje van Nike. De Nike Air Force 1 in donkerrood wordt deze week namelijk gelanceerd en die past perfect bij de trends van dit najaar. Zoals we vorige week schreven, is rood namelijk dé trendkleur van dit seizoen en deze sneakers passen daarom perfect in jouw najaarsgarderobe.

2. Nike Air Force 1 WTR Gore-Tex ‘Phantom’ – 1 november (€168)

sneaker releases
Sneakerjagers Sneakerjagers

Door naar een iets heftiger modelletje dat deze week gelanceerd wordt: de Nike Air Force 1 WTR Gore-Tex. Deze heftige sneakers zijn ongetwijfeld de grootste eye-catchers die deze week uitkomen en wij zijn fan. Het standaard model van de Air Force 1 is nog te herkennen, maar er is een groot stuk stof aan vastgemaakt. Perfect wanner je ‘s ochtends door de kou moet fietsen.

3. Nike Air Force 1 Shell Wmns ‘Black’ – 1 november (€130)

sneaker releases
Sneakerjagers Sneakerjagers

Vind je het idee van de tweede sneakers in dit artikel leuk, maar houd je meer van donkere kleuren? Geen probleem, want ook voor jou komt er deze week een kek sneppertje uit. Deze hoge sneakers zijn misschien nog wel intenser dan de Gore-Texjes, maar staan mega leuk onder een rokje of jurkje. Hier vang je sowieso een aantal complimenten mee.

4. Puma Alteration Blitz – 1 november (€130)

sneaker releases
Sneakerjagers Sneakerjagers

Ook Puma lanceert deze week een paar nieuwe schoenen, namelijk de Alteration Blitz sneakers. Deze futuristische schoenen in pastelkleuren zijn zowel stoer als vrouwelijk en maken elke outfit bijzonder. De sneakers hebben overeenkomsten met de dad sneaker trend, maar zijn toch iets rustiger.

5. Nike Air Max Tailwind |V ‘White’ – 1 november (€170)

sneaker releases
Sneakerjagers Sneakerjagers

De laatste sneaker lancering waar we het deze week over gaan hebben zijn de witte Nike Air Max Tailwind sneakers. Dit model is misschien wel het meeste draagbare exemplaar van deze week. De sneakers staan perfect onder elke outfit en zitten ook nog eens heerlijk. Wat wil je nog meer?

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 44
Sluiten