Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 6 nov 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 45

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 45.

Nieuwe sneakers week 45

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Air Max Plus ‘Blue’ – 8 november (€165)

sneaker releases
Sneakerjagers

We beginnen de sneaker update van deze week met een flitsend paar. De blauw met zwarte Nike Air Max Plus is de perfecte sneaker voor het najaar. De donkere kleuren passen helemaal bij het grauwe weer en vrolijken je outfit tegelijkertijd op. Door het materiaal van de schoenen veeg je modder er trouwens ook zo vanaf, wat wel zo handig is met die regenbuien van deze weken.

Moe van het zoeken naar nieuwe sneakers? #evenbijtanken

2. Blue The Great x Air Jordan 1 mid ‘Fearless’ – 9 november (€130)

sneaker releases
Sneakerjagers

Door naar nummer twee van deze week en dat is een bijzonder paar. Blue The Great is namelijk gevraagd om een eigen draai te geven aan de Air Jordan 1 sneakers. De ‘Fearless Ones’ collectie van het merk is ter viering van de 35ste verjaardag van Air Jordan. Deze feestelijke sneakers passen hier wat ons betreft perfect bij.

3. Nike Kyrie 6 ‘pre heat – heal the world – 11 november (€130)

sneaker releases
Sneakerjagers

We gaan door met nog een bijzondere sneaker die deze week uitkomt. Professioneel basketballer Kyrie Irving heeft voor Nike een paar schoenen ontworpen. Nike ontwerper Benjamin Nethongkome vertelt over de samenwerking met Kyrie: “We sat down and invested hours in designing the shoe together. Really just busting out pen and paper and pencils and tapes and product. That was really refreshing to see an athlete get down and dirty with you. … Kyrie’s a creative, on the court and even in design sessions. He’s not a guy who’s gonna sit in the back of the room and observe from afar. He’s really in the nitty-gritty.” Als je een bijzonder paar aan je voeten wil, moet je deze inslaan.

4. Puma Cali Mix ‘Black’ – 6 november (€90)

sneaker releases
Sneakerjagers

Ook Puma lanceert deze week nieuwe sneakers en de Puma Cali Mix in zwart is er daar eentje van. De kleurencombinatie van zwart, blauw, beige en oranje is perfect voor het najaar. De sneakers zijn simpel en staan dus onder alles. Daardoor hoef jij minder lang na te denken over je outfit in de ochtend en kan je een paar minuten extra in bed blijven liggen. Winnen.

5. adidas super court RX ‘pink’ – 7 november (€140)

sneaker releases
Sneakerjagers

Als laatste gaan we het hebben over de nieuwe adidas sneakers die deze week uitkomen. De adidas super court RX in roze zijn enorm vrolijk naast de andere sneakers die we op dit moment in de winkels zien. Je kan deze ook prima in het voorjaar en de zomer dragen. Gelukkig lopen ze ook mega lekker waardoor het geen probleem is om deze sneakers het hele jaar door te dragen.

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 45
Sluiten