Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 11 nov 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 46

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 46.

Nieuwe sneakers week 46

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid SE ‘Fearless’ – 13 november (€129)

sneaker update
Sneakerjagers Sneakerjagers

Een nieuwe week, een nieuwe lading aan sneaker releases. We beginnen de update van deze week met deze gezellige sneakers van Maison Château Rouge en Air Jordan. Het Parijse merk heeft de handen ineengeslagen met Air Jordan om deze vrolijke sneakers te ontwerpen. Wij kunnen wel een beetje gezelligheid aan onze voeten gebruiken tijdens deze grijze dagen.

2. Off-white x Nike Vapor Street ‘Yellow’ – 14 november (€160)

sneaker update
Sneakerjagers Sneakerjagers

Off-white en Nike hebben ook wederom de handen ineengeslagen voor deze toffe samenwerking. De Vapor Street sneakers, ontworpen door Virgil Abloh, komen deze week uit in drie verschillende kleuren. De schoenen bevatten een combinatie van de herkenbare running shoes met moderne technologie. Eén ding is zeker, je gaat aardig wat complimentjes vangen als je volgende week met deze schoenen op werk verschijnt.

3. Nike Air Max 90 ‘Desert Sand’ – 15 november (€129)

Sneaker update
Sneakerjagers Sneakerjagers

We gaan vrolijk door naar de derde sneaker lancering van deze week en dat zijn deze Nike Air Max 90 ‘Desert Sand’ sneakers. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij vinden deze kleurencombinatie prachtig. De suède oudroze details matchen prachtig bij de beige tinten en staan goed onder zo ongeveer alles.

4. Travis Scott x Air Force 1 Low ‘cactus’ – 16 november (€160)

Sneaker update
Sneakerjagers Sneakerjagers

Nike komt met nog meer releases deze week, waaronder deze bijzondere schoenen. Rapper Travis Scott is namelijk een samenwerking aangegaan met Nike om deze fantastische variatie op de Air Force 1 te ontwerpen. De artiest heeft duidelijk zijn best gedaan op de schoenen want alles schreeuwt Travis. Van de kleine tekeningetjes tot het ‘Cactus Jack Records’ logo van zijn eigen platenlabel. De echte fans moeten deze natuurlijk inslaan.

5. adidas Yeezy Boost 380 ‘Alien’ – 16 november (€230)

sneaker update
Sneakerjagers Sneakerjagers

Als laatste gaan we het even hebben over de nieuwe Yeezy’s die deze week uitkomen. adidas Yeezy is een samenwerking tussen het Duitse merk adidas en de Amerikaanse ontwerper en rapper Kanye West. Deze week komen de Yeezy Boost 380 ‘Alien’ sneakers uit en sneaker fans mogen deze natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan.

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 46
Sluiten