Dit zijn de vetste sneaker releases van week 49

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 49.

Nieuwe sneakers week 49

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Off White x Nike Waffle Racer SP White – december 2019 (€150)

De samenwerking die maar niet stopt. En gelukkig maar. Want de nieuwe Off White x Nike sneakercollectie is om op te vreten. Steeds met een andere, leuke twist maar wel weer met de bekende Off White tag die aan de schoen hangt. Deze schoen is een unisex model met spikes onder de zool, we love it.

sneaker release
Sneakerjagers

2. Puma Cali Sport Triple White – 1 december (€100)

Platte sneakers zijn weer helemaal een ding. En wit kan altijd. Deze sneakers zijn daarom perfect voor onder die straight jeans. Puma brengt een unisex model op de markt waar we van smullen. Laag, maar niet te laag en daarom perfect voor dit seizoen. Wie zegt dat witte sneakers in de winter niet kunnen?

sneaker release
Sneakerjagers

3. Nike Air Force 1 ’07 LX Purple Agate – 6 december (€120)

Als we het hebben over een mooie sneaker, is dit er wel één. De Air Force is natuurlijk een klassieker van Nike en is in een volledig nieuw jasje gestoken met deze mooie pastelkleuren. De combinatie van paars, oranje en blauw is perfect en de details zijn geweldig. Wij willen ze. 6 december is de release.

sneakers week 49
Sneakerjagers

4. adidas ZX Torsion Grey One (€149)

Wij houden wel van een mooie sneaker die overal bij past. Laat adidas nou net zo’n schoen uitbrengen deze week. De unisex sneaker is een combinatie van off white en grijs en past perfect onder een mooie jeans. 5 december is de release, meteen een goed excuus om jezelf een Sinterklaas cadeau te geven.

sneakers week 49
Sneakerjagers

5. Nike Air Max 90 Premium Pink Shade – 6 december (€150)

We sluiten deze week af met een sneaker for the ladies. De Air Max is en blijft een klassieker, toch is deze nieuwe release een pareltje voor het oog. De verschillende kleuren roze in combinatie met pastelkleuren maakt deze sneaker super extra. Als je kleurrijk de winter door wilt, de release is 6 december.

sneaker release
Sneakerjagers

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 49
Sluiten