Zita Vervoort
Zita Vervoort Fashion 27 jan 2020

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 5

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 5.

Nieuwe sneakers week 5

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Air Max 97 Golf ‘Grass’ – 27 januari (€180)

We beginnen deze sneaker release met een echt toppertje van Nike. We zijn he-le-maal verliefd op deze sneakers, want ze zijn van fake fur. Hierdoor wil je jouw sneaker de hele dag aaien, want ze zijn heerlijk zacht. De groene kleur in combinatie met okergeel aan de onderkant maakt deze sneakers super uniek. Kopen dus.

sneaker release nike

2. Undercover X Nike React Presto ‘Purple’ – 28 januari (€180)

Als je eens wat anders wil dan je normale Nikes zijn deze sneakers zeker een aanrader. De schoenen lijken op het eerste gezicht misschien gewoon zwart met wat spikkels, maar als je goed kijkt zie je een paarse gloed. Ook zitten er bordeaux details en verschillende vormen in de schoenen. Hierdoor zijn ze uniek, maar lijken ze toch heel neutraal en passen ze onder iedere outfit. Wat wil je nog meer?

sneaker release nike

3. Nike Air Vapormax 360 ‘Sail’ – 30 januari (€210)

We gaan nog even door met de Nikes, want deze kunnen zeker niet missen in dit rijtje. Bij Nike Air zit er altijd lucht in de zool en bij deze sneakers zit die lucht op een hele leuke manier in de zool. De air zit namelijk niet samen, maar in allemaal verschillende blokjes onder de schoen. Hoe leuk? De zijkanten van de sneakers en het Nike teken zijn holografisch, genoeg redenen om deze sneaker aan te schaffen.

sneaker release nike

4. Air Jordan 6 WMNS ‘Oil Grey’ – 30 januari (€190)

Nog een paar leuke sneakers voor als je zin hebt in een ander, bijzonder kleurtje. Deze sneakers zijn oil grey en glanzen dus een beetje. Ze vallen op door de weerkaatsing in het licht, maar passen door de neutrale, donkere kleur toch bij al je outfits. En ze zien er niet alleen prachtig uit, ze lopen ook nog overheerlijk. Kopen die handel.

sneaker release nike

5. Air Jordan Max 200 ‘White’ – 1 februari (€190)

We sluiten deze sneaker release af met een andere variant van de Air Jordans. Deze Jordans zijn namelijk wat lager en hebben allerlei verschillende patroontjes in de schoen. Stippen, ruitjes en egale vlakken: het zit er allemaal in. De lucht in de zool heeft een rode kleur, waardoor deze net iets meer opvalt. Deze schoenen zijn perfect voor onder je casual outfit, of juist als je even gaat sporten. Best of both worlds dus.

sneaker update jordan

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Sneakerjagers

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 5
Sluiten