Dit zijn de vetste sneaker releases van week 51

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 51.

Nieuwe sneakers week 51

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. adidas Yeezy Boost 700 Carbon Blue – 18 december (€300)

We trappen meteen af met één van onze favoriete sneakers. De Yeezy Boost 700 van adidas. De sneaker die leuk is onder elke jeans maar ook goed te combineren is onder een mooie pantalon. De kleuren van deze editie zijn licht en pastelkleurig, we like.

sneaker releases week 51
Sneakerjagers

2. Off White x Nike Dunk Low Pine Green – 20 december (€170)

De samenwerking tussen Off White en Nike is ongoing en ons hoor je niet klagen. Sterker nog, de nieuwe editie van de samenwerking die op 20 december uitkomt is een pareltje. De combinatie van groen, oranje en wit maakt het een mooie sneaker die heel leuk is onder een rechte jeans.

sneaker releases week 51
Sneakerjagers

3. Nike Air Jordan Proto Max 720 White – 18 december (€220)

De Nike Air Jordan is never out of style. Deze keer is het een hoge sneaker met heel wat air onder de zool. De sneaker valt overal mee te combineren door de basic kleur en is perfect voor de winter omdat hij net wat hoger is dan andere sneakers. De release is 18 december. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

sneaker releases week 51
Sneakerjagers

4. adidas Yeezy Boost 350 V2 Yecheil – 19 december (€220)

Als de vorige Yeezy niet helemaal jouw model was, hebben we goed nieuws. Er is deze week nóg een Yeezy release. Dit model kennen we natuurlijk al, maar de kleuren en het patroon zijn anders. Winterse kleuren en een combinatie van zwart, blauw en rood. Die kun je er best bij hebben deze winter.

sneaker releases week 51
Sneakerjagers

5. Nike Air Jordan 3 SP Animal – 19 december (€220)

Zoals we al zeiden, de Air Jordan van Nike is een klassieker. Ook dit is weer een heel ander model dan de Air Jordan Proto Max 720 en dat maakt het voor ieder wat wils. De dierenprintjes kunnen deze winter weer uit de kast, dan zijn deze sneakers zeker een mooie toevoeging aan je collectie. Rawr.

sneaker releases week 51
Sneakerjagers

Lees ook: Dit zijn de vetste sneaker releases van week 49

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 51
Sluiten