Dit zijn de vetste sneaker releases van week 7

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 7.

Nieuwe sneakers week 7

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Air Force 1 Low All Star – 10 februari (€100)


We kennen de originele witte Nike Air Force 1, maar deze nieuwe release mag er ook zeker wezen. De grijze kleur geeft de sneaker net wat extra’s en de verschillende dierenprintjes maken hem helemaal van het seizoen. Leuk onder je jeans of een rokje, dus zeker goed om in je kast te hebben.

sneaker releases
Sneakerjagers

2. Lyrical Lemonade x Air Jordan Aerospace 720 UC Blue – 10 februari (€210)


Voor deze sneaker moet je misschien wat dieper in de buidel tasten, toch zijn ze het helemaal waard. De nieuwe samenwerking tussen Air Jordan en Lyrical Lemonade is er eentje om verliefd op te worden en deze sneakers zijn perfect voor de lente. Kopen maar.

sneaker release
Sneakerjagers

3. adidas Superstar Bold White/Black – 13 februari (€120)


Bijna iedereen kent de adidas Superstar. Grote kans dat jij deze misschien in je bezit hebt (gehad). Deze iconische sneaker, bekend geworden door Run DMC, viert haar vijftigste verjaardag. Om dit te vieren is er een nieuwe versie van de OG Superstar uitgekomen. Deze week worden er meerdere Superstars sneakers gelanceerd, maar wat ons betreft is dit een favorietje.

sneaker
Sneakerjagers

4. Nike Air Max 270 React Ghost Green – 13 februari (€160)


Voor wie eens wat anders wil dan de standaard Nike Air Max, is er deze Nike Air Max 270 React. Wat ons betreft een sportievere en vrouwelijkere uitvoering van de originele Air Max, maar natuurlijk met hetzelfde comfort. De kleurencombinatie is heerlijk voor de zomer, deze sneakers staan absoluut niet verkeerd in jouw kast.

sneaker releases
Sneakerjagers

5. Off-White x Air Jordan 5 Black – 15 februari (€200)

Voor de fans van de samenwerking tussen Nike en Off-White hebben we goed nieuws. Deze week komen de twee merken weer met een nieuwe release en dit keer op de planning: de Air Jordan. Deze sneakers zijn heel stoer, maar staan wel leuk onder een boyish outfit. Daarnaast zijn ze ook voor kinderen en baby’s te krijgen (té cute).

sneaker release
Sneakerjagers

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 7
Sluiten