Dit zijn de vetste sneaker releases van week 8

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 8.

Nieuwe sneakers week 8

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Air Force 1 BHM – 19 februari (€120)


We kennen de Nike Air Force 1 natuurlijk in alle vormen en maten, maar deze kleuren hebben we nog niet eerder gezien. Nike komt met een zwarte Air Force met felle kleuren en losse ‘naden’ rondom het Nike teken. Origineel maar toch klassiek, dus perfect voor in jouw kast.

sneaker nike
Sneakerjagers

2. Nike Air Max 95 – BHM – 19 februari (€170)

Niet alleen de Nike Air Force 1 komt in mooie kleuren uit, ook de Nike Air Max 95 brengt een nieuwe release. De unisex sneaker heeft werkelijk alle kleuren van de regenboog en brengt je alvast in de stemming voor de lente. Leuk onder een jeans of een jurkje, halen dus.

Sneakerjagers

3. adidas Originals Superstar The Super Stan – 22 februari (€110)

Tja, wie had deze sneakers niet in zijn of haar kast staan? De adidas Originals Superstar is niet alleen jarig, ze komen ook met nieuwe sneakers. Zo wordt ook de Stan Smith sneaker opnieuw geïntroduceerd en wij begrijpen meteen waarom deze sneaker zo populair was. Deze unisex sneaker past bij alles en staat onder alles, een echte must-have.

adidas
Sneakerjagers

4. Air Jordan 1 Mid MLN – 22 februari (€110)


Als je nog niet doorhad dat de Air Jordan 1 weer helemaal terug in het straatbeeld komt, dan weet je het nu. Sinds de samenwerking met modehuis Dior lanceert Nike keer op keer nieuwe releases van de Air Jordan 1. Wij zijn verliefd op deze sneaker want de nude kleuren passen overal bij en zijn helemaal van nu.

sneaker releases nike
Sneakerjagers

5. Reebook BB 4600 Beige – 23 februari (€100)


Reebok is weer aan een opmars bezig en dat mag iedereen weten. Deze week lanceren ze de BB 4600 in de kleur beige met gele en blauwe accenten. Een hoge sneaker met een stoer uiterlijk en een platte zool mag in niemands kast ontbreken. Leuk onder een straight jeans met een oversized blazer.

reebook sneaker release
Sneakerjagers

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 8
Sluiten