Gina Koninkx
Gina Koninkx Fashion 17 mei 2018

Dit zijn de 6 vetste sneakertrends voor de lente en zomer

Wij zijn degene die heeft bedacht dat sneakers weer in de mode kwamen eeuwig dankbaar. Zeker de laatste tijd zie je weer veel verschillende soorten voorbijkomen. Aan ons de taak om de leukste sneakertrends voor komende lente en zomer er voor je uit te pikken. Komen ze.

1. De dad sneaker

Jaren geleden had je misschien moeten kotsen toen je zulke schoenen zag. En eerlijk, je was echt niet de enige. Dit is het type schoen die de doorsnee Amerikaanse toerist in Amsterdam draagt om lekker flink te kunnen doorstappen.

Hoe dan ook, ze zijn nu he-le-maal gehyped. Het Triple S model van Balenciaga loopt aan kop, maar ook Louis Vuitton heeft een chunky model in haar collectie zitten. En die mogen inderdaad wat kosten. Gelukkig zijn er ook genoeg dupes in omloop, zodat ook wij stervelingen een kans krijgen er ~*fashionable*~ bij te lopen.

2. Sokschoentjes

Sneakers zijn comfortabel, maar sokken zijn comfortabeler. Met deze vlotte schoentjes hoef je je veters niet eens meer te strikken. Het is net alsof je over wolkjes loopt en oh ja je hoeft dus ook geen sokken meer aan. Win-win.

En omdat deze ook een godsvermogen kosten, hebben we hier weer een (semi) dupe voor je.

3. Klassiekers

Yes! Hier heb je sowieso nog wel een paar van in de kast staan, want vroegâh droeg je ze ook al. Had je moeder dus toch gelijk toen ze zei dat alles vanzelf weer een keer in de mode komt. Vans, Converse en Adidas blijven favoriet, maar een paar klassieke Asics misstaan ook niet onder je outfit.

4. Shoe party

Spice up your life. Hoe meer kleur, hoe beter. Het is net alsof je voeten op een feestje zijn als je deze schoenen aan hebt. Nóg veel leuker als de zolen ook gekleurd zijn, dan kom je pas echt -BAM- een ruimte binnen gelopen.

5. Kunstwerkjes

Als je geen zin hebt om iemand te versieren, kun je ook gewoon je sneakers versieren. Teksten, stickers, gekleurde veters, alles mag. En als je ook geen zin hebt om schoenen te versieren koop je gewoon een nieuw paar want customized schoenen vindt je momenteel in bijna alle grote winkelketens.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 6 vetste sneakertrends voor de lente en zomer
Sluiten