Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 7 sep 2020

Juice – Sofia Richie is gespot met Jaden Smith en ze hadden het wel heel gezellig

Het is al een tijdje duidelijk dat Sofia Richie niet meer samen is met de vijftien jaar oudere Scott Disick. Na drie jaar besloten de twee er een punt achter te zetten. Dat Scott daar inmiddels weer overheen is, bleek wel uit het online geflirt met ex Kourtney Kardashian. Van Sofia haar kant zagen we nog niet zoveel. Tot nu. Ze lijkt het namelijk wel erg gezellig te hebben met Jaden Smith.

De twee zijn samen op het strand gespot in Californië.

Sofia Richie en Jaden Smith

Afgelopen weekend besloten Sofia Richie en Jaden Smith met vrienden naar het strand te gaan in Malibu. Wie dacht dat ze daar lekker zelf van konden gaan genieten, heeft het mis. Paparazzi had het al gauw door en maakten foto’s van het wel heel gezellig tafereel.

Op de foto’s is niet alleen te zien dat Sofia het wel heel gezellig heeft met Jaden, maar ook dat de twee matchen. Sofia Richie droeg een knalroze bikini met bloemetjes, en Jaden paste er perfect bij met zijn roze zwembroek.

Een bron vertelt aan E! News dat ze de hele middag samen hebben doorgebracht. Handjes vasthouden, knuffelen, samen zwemmen: de twee hadden alleen maar oog voor elkaar. Volgens de bron leken de twee erg op hun gemak en flirtten ze heel wat af.

Exen van elkaar

Dat Sofia Richie uitgerekend met Jaden Smith wordt gespot, is niet een hele grote verrassing. Scott Disick was vijftien jaar ouder dan Sofia, en Jaden Smith is van haar eigen leeftijd. Wellicht was de breuk met Scott een reden voor Sofia om de liefde wat dichterbij te gaan zoeken.

Daarnaast zijn de twee bekenden van elkaar. Toen ze beiden veertien waren ze al kort een stel. Oude liefde roest niet, zullen we maar zeggen.

Nog even over de love triangle tussen Scott, Kourtney en Sofia Richie: deze vijf momenten tussen de drie waren heel ongemakkelijk.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Juice – Sofia Richie is gespot met Jaden Smith en ze hadden het wel heel gezellig
Sluiten