Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 19 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Sofia Richie zette Scott Disick voor een ultimatum over Kourtney Kardashian

De relatie van Scott Disick en Sofia Richie kwam vorig jaar abrupt tot een einde. Nu deelt Scott meer details over de breuk en de reden van de breuk. En dat zou alles te maken hebben met zijn vriendschap met ex Kourtney Kardashian, die Sofia het gevoel gaf dat ze op de tweede plek kwam.

Sofia zette Scott uiteindelijk voor een ultimatum.

Sofia Richie en Scott Disick

Het is geen geheim dat Scott Disick en ex Kourtney Kardashian een bijzondere vriendschap met elkaar hebben. Hoewel ze voor lange tijd een stel zijn geweest, bespreken ze nog alles met elkaar en gaan ze zelfs regelmatig met elkaar op vakantie. Ook komen ze vaak bij elkaar over de vloer voor de drie kinderen die ze met elkaar delen. Toch is er geen sprake van een romantische relatie tussen Scott en Kourtney.

scott disick sofia richie
Instagram / @sofiarichie

In de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Kardashians, vertelt Scott Disick over zijn breuk met Sofia Richie, waar hij ruim drie jaar mee samen was. Scott geeft toe dat Sofia zijn relatie met Kourtney als een bedreiging zag waardoor ze op de tweede plek kwam. En ook dat bespreekt hij met ex Kourtney.

Drama – Sofia Richie ontvolgt Amelia Hamlin na foto’s met Scott Disick

“I realise that Sofia has been an absolute trooper but the truth is anybody dating somebody is going to feel neglected when their significant other is spending more time with their ex than with them,” vertelt hij aan zijn ex.

Ultimatum

Ook legt Scott Disick uit dat zijn kinderen altijd een prioriteit voor hem zijn geweest. En ook het zorgen voor Kourtney ziet hij als een van zijn prioriteiten. Verder geeft hij toe dat Kourtney en hij een bijzondere relatie hebben. Later in de aflevering spreekt hij met Khloe en Kim Kardashian over de breuk met Sofia. Daar vertelt hij dat Sofia hem voor een ultimatum zette, door te kiezen tussen haar en Kourtney.

Scott Disick belooft aan Kourtney Kardashian met haar te trouwen in KUWTK

Hij probeerde haar meer prioriteit te geven, maar daardoor kreeg hij het gevoel dat ze Kourtney uit zijn leven probeerde te duwen. “And I said like, that’s the most important thing to me is my kids and that’s my family, and the only family I have, including you guys along with it.” Vervolgens vertelt hij over het ultimatum, waarover Sofia zei, “I don’t want to share you as a boyfriend with Kourtney. You have to choose me or Kourtney.”

Dat zag Scott Disick niet zitten, omdat hij Kourtney ziet als iemand die bij zijn kinderen hoort. “And I was like, ‘But Kourtney is Kourtney and my kids – it’s a unit,'” vertelt hij. “I was like, ‘How could you even want that for me?’ It just became like, an impossible relationship to keep carrying on with, right?”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.