Gina Koninkx
Gina Koninkx Post 17 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Feestje binnen of buiten de deur? De nieuwe Sonos Move neem je makkelijk overal mee naartoe

Grote kans dat jij net zoals wij houdt van leuke dingen doen met je vrienden. Van picknicken in het park tot aan huisfeestjes organiseren, je bent eigenlijk altijd on the go. Deze sociale activiteiten gaan uiteraard hand in hand met je favoriete muziek. De nieuwe Sonos Move speaker is daarom écht een musthave voor jou.

We kunnen wel honderd dingen opnoemen die we zo leuk vinden aan de herfst en winter, en de hoeveelheid feestdagen is daar zeker één van. Van ADE tot Kerstmis, elk weekend hebben jij en je vrienden wel een feestje op de planning en dan kun je de nieuwe Sonos Move dus wel gebruiken.

Sonos Move speaker

Goede muziek hoort bij elke vorm van een feestje. Of het nu een kleine borrel is op je balkon of dat je je verjaardag viert met een najaarspicknick in het park. Over de muziek hoef je je met de Sonos Move in ieder geval geen zorgen te maken want deze draadloze speaker neem je makkelijk overal mee naartoe.

Je hoeft niet bang te zijn dat iemand een wijntje over je speaker morst of dat je ietwat onhandige vriendin hem uit haar handen laat glippen. De Sonos speaker is bestand tegen valpartijen, water, zand en alle soorten sauzen die jij normaal gesproken op je hotdog smeert. Handig toch?

Sonos move

Geluid van de speaker

Zoals je gewend bent van Sonos past de speaker zich aan op de omgeving en door hun technieken te optimaliseren is ook deze speaker dankzij de Trueplay-technologie in staat om op verschillende plekken (zowel binnen als buiten) fantastisch geluid te produceren. En dat is nou juist zo handig omdat je deze speaker makkelijk kunt verplaatsen. De speaker ziet er ook nog eens mega fashionable uit.

Het fijne aan de Sonos Move is dat hij naast de Wifi-functie ook kan connecten met Bluetooth. Je kunt hem thuis opladen op een meegeleverde oplader en hij gaat tot 10 uur lang mee. Geen zorgen dus dat hij zomaar uitvalt als jullie buiten de deur genieten van goede muziek. Sonos Move werkt met Google Assistent en dat is de ideale manier om makkelijk en snel je speaker te besturen.

De Sonos Move kost €399,- maar dan héb je ook wat. Een musthave waar iedereen (ja zelfs je pa) jaloers op is.

In samenwerking met Sonos.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Feestje binnen of buiten de deur? De nieuwe Sonos Move neem je makkelijk overal mee naartoe
Sluiten