Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 1 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Paniek: Dit is hoe Sophia Grace en Rosie van ‘Ellen’ er nu uitzien

Je kent ze wel, die twee schattige kids die vaak bij Ellen DeGeneres op de bank verschenen. De sassy luidruchtige Sophia Grace en de jongere, véél stillere Rosie. Je gelooft niet hoe ze er nu uitzien – get ready to feel old.

Sophia Grace en Rosie in 2011
Ja, het lijkt alsof het gisteren was dat Sophia Grace en Rosie in de spotlight stapten met hun viral filmpje van de Nikki Minaj-hit Superbass. Dat was al in 2011. Sophia Grace was destijds acht en Rosie was pas vijf jaar oud.

De twee meiden mochten na hun viral filmpje op bezoek komen bij Ellen, en zij was zó onder de indruk van hun on-screen presence dat ze hun eigen onderdeel kregen in de show. Daarvoor interviewden ze onder meer Taylor Swift, maar ze stonden ook regelmatig aan de rode loper bij grote awardshows om celebs te spreken.

Sophia Grace in 2018

Geloof het of niet, maar Sophia Grace is inmiddels veertien jaar oud.

Ze is een carrière begonnen als zangeres, en voordat je Rebecca Black-taferelen verwacht: ze heeft echt een goede stem! Op Instagram post ze regelmatig filmpjes waarin ze covers zingt, en vorig jaar bracht ze haar single ‘Why U Mad?’ uit.

Ook heeft ze haar eigen YouTube-kanaal waar ze liedjes en make-up reviews en tutorials post.

Rosie is inmiddels elf jaar oud

Ze is turnster en heeft en eigen YouTube-kanaal met turnvideo’s, make-up tutorials, shoplogs en andere gezellige dingen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Paniek: Dit is hoe Sophia Grace en Rosie van ‘Ellen’ er nu uitzien
Sluiten