Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 28 jul 2020

Jaa! Sophie Turner en Joe Jonas zijn ouders geworden en de babynaam is bijzonder

Game of Thrones-ster Sophie Turner en Joe Jonas hebben hun eerste kindje gekregen. Hoewel de twee de zwangerschap nooit bevestigden, viel het al snel op dat Sophies babypump begon te showen. Afgelopen woensdag werden Sophie en Joe de troste ouders van hun prachtige dochter en de naam is ontzettend schattig.

Sophie is voor het laatst gezien in Los Angeles en toen zag de actrice er ready to pop uit. Gisteren brachten de woordvoerders van Joe en Sophie het heuglijke nieuws naar buiten in een kort statement aan People. “Sophie Turner and Joe Jonas are delighted to announce the birth of their baby.”

Joe Jonas en Sophie Turner zijn ouders geworden van een dochter

Afgelopen woensdag bracht Sophie Turner haar babygirl ter wereld in een ziekenhuis in Los Angeles en wij smelten van de naam. Het kindje heeft de naam Willa gekregen, wat volgens GoT-fans een verwijzing is naar het karakter van Sophie, Sansa Stark. De naam Willa betekent ‘beschermer’ en ‘resoluut’.

Vorig jaar gaven de actrice en de artiest elkaar twee keer het ja-woord, een keer in Frankrijk en een keer in Las Vegas, om negen maanden later ouders te worden van kerngezonde Willa. De twee zijn klaar voor het gezinsleven, want volgens bronnen heeft het stel in juni een baby-friendly huis gekocht in Los Angeles.

Entertainment Tonight heeft een uitgebreider statement en stelt dat de kersverse ouders vooral aan het genieten zijn van hun nieuwe gezinslid.

“Joe and Sophie welcomed a baby girl last Wednesday in L.A. and are over the moon. The couple is already obsessed and can’t stop gloating about their new addition. The couple is taking time to enjoy this special moment and have only shared the news and updates with family and friends. With the pandemic Joe and Sophie have been very cautious about who is around them and their little girl.”

Joe Jonas heeft Sophie Turner ten huwelijk gevraagd – de ring zie je hier

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Jaa! Sophie Turner en Joe Jonas zijn ouders geworden en de babynaam is bijzonder
Sluiten