Met deze cadeaus wordt jouw kerst spannender dan ooit

Als je kerst niet zo uitbundig kunt vieren als normaal, moet je zelf voor de feestpret zorgen. En dat komt wel goed met deze spannende cadeaus voor onder de kerstboom. Voor jou én hem of gewoon lekker alleen voor jezelf.

 1 Jezelf als cadeau!

Jij doet het zelf fantastisch als kerstcadeau! Want als jullie toch samen zijn met kerst, kun je maar beter goed gebruikmaken van die extra tijd samen. Dus, trek je mooiste setje aan of schaf iets nieuws aan, bijvoorbeeld bij EasyToys waar ze nu tot 25 procent korting op lingerie bieden. Steek vervolgens de open haard aan (of stook bij gebrek aan haard de verwarming lekker op) en vlij jezelf neer op een zacht kleed bij de verlichte kerstboom. Romantiek ten top!

2 Perfect cadeau: de Loveboxxx

Een kerst vol hoogtepunten? Dat is voor jou geen probleem met een pakket vol seksspeeltjes voor jou, een perfect cadeau voor hem of voor jullie samen. Je kunt kiezen uit een solobox of een box voor koppels en hebt dan meteen meerdere toys in huis om alleen of samen uit te proberen. Ook leuk als je nog geen ervaring hebt met speeltjes, maar wel zin hebt om eens iets uit te proberen. Hier te koop met kerstkorting!

3 Erotisch spel

Truth or Dare, het bekende vragenspel, heb je ook in een Erotic Couple(s) Edition en een Erotic Party Edition: spannende versies (18+) die perfect zijn als cadeau voor een sexy kerstavond met z’n tweetjes of met vrienden (als je durft). Gooi de munt op en pak een kaart. Truth? Dan stelt je partner je een vraag die je naar waarheid moet beantwoorden. Dare? Dan moet je een uitdaging aangaan die je partner bedenkt. Er zijn nog veel meer opwindende spellen te koop; even googelen en je vindt er genoeg. Als je meer aandacht wilt geven aan het voorspel, is een Hart vol Voorspel een topcadeau: in de hartvormige doos zitten briefjes met opdrachten om het plezier te vergroten.

4 Een ei

Geen echt ei natuurlijk, maar eentje die voor heel veel stiekem genot zorgt. Een perfect cadeau! Breng een vibrerend eitje in en speel vervolgens met de afstandbediening. Of geef die afstandbediening aan je partner, zodat die kan bepalen wanneer welk standje geschikt is voor jou. Als dat geen spannend kerstdiner wordt dit jaar…

Ps: op 25, 26 en 27 december zijn het Christmas Shopping Days bij EasyToys, waarbij de kortingen oplopen tot wel 57 procent!

In samenwerking met Easytoys

Reageer op artikel:
Met deze cadeaus wordt jouw kerst spannender dan ooit
Sluiten