6x retespannende series op Netflix voor iedereen die niet van zoetsappig gedoe houdt

Hartstikke leuk hoor, die comedy series en romantische films. Maar soms is het tijd voor iets pittigers, iets spannenders en iets met meer actie. Onze grote vriend Netflix biedt ontzettend veel spannende series aan en wij zetten een aantal van de spannendste series die de streamingdienst aanbiedt voor je op een rijtje.

Niets lekkerder dan op het puntje van je stoel zitten tijdens een spannende serie. Het gevaar hiervan? Dat je opeens per ongeluk acht afleveringen en drie zakken chips verder bent, zonder dat je het überhaupt doorhad. Maar hé, moet dat niet gewoon kunnen? Wij vinden van wel.

6x spannende series op Netflix

Maak je agenda maar vast leeg, want de volgende series nemen al jouw tijd in beslag. Moet je maandag werken? We got you covered. Hier vind je de meest briljante excuses om niet naar werk te hoeven gaan.

1. Queen of the South

Als Teresa’s vriend, een drugshandelaar, wordt vermoord vlucht ze naar Spanje. Daar wil ze de grootste drugssmokkelaar worden om wraak te nemen op de moordenaars van haar geliefde. Met het mysterieuze notitieboekje van haar vriend en de juiste connecties zet ze haar eigen netwerk op.

Queen of the South (USA Network) Trailer HD

QUEEN OF THE SOUTH tells the powerful story of Teresa Mendoza (Alice Braga). When her drug-dealing boyfriend is unexpectedly murdered in Mexico, Teresa is forced to go on the run and seek refuge in America, where she teams with an unlikely figure from her past to bring down the leader of the very drug trafficking ring that has her on the run.

2. Parfum

Deze Duitse serie heeft een bizar plot. Op een kostschool raken zes kinderen met elkaar bevriend vanwege hun extreme interesse in geuren. Als één van hen jaren later op bizarre wijze wordt vermoord, komen er tijdens de politieverhoren verontrustende geheimen boven water.

Parfum | Officiële trailer [HD] | Netflix

Patrick Süskinds bestseller over geur, passie en seriemoorden krijgt een schokkend nieuw jasje aangemeten. Op een kostschool raken zes kinderen met elkaar bevriend vanwege hun diepe passie voor geuren. Als een van hen jaren later op wrede wijze wordt vermoord, komen er tijdens de politieverhoren verontrustende geheimen over de groep boven water.

3. The Bodyguard

Deze serie begint meteen retespannend. David is een oorlogsveteraan die op het verkeerde moment op de verkeerde plek is. In de trein waarin hij reist dreigt een vrouw de boel op te blazen. David weet dit met zijn skills te voorkomen, wat hem een functie als de bodyguard van een belangrijke politica oplevert.

Bodyguard | Official Trailer [HD] | Netflix

Bodyguard is a 2019 Emmy® Awards Nominee. Set in and around the corridors of power, Bodyguard tells the story of David Budd (Richard Madden), a heroic, but volatile war veteran now working as a Specialist Protection Officer for London’s Metropolitan Police Service.

4. Safe

Dat je je kinderen niet tegen alles kunt beschermen, dat bewijst deze serie maar weer. Tom is alleenstaande vader van twee tienerdochters en doet er alles aan om zijn meisjes veilig te houden. Hij woont zelfs in een beveiligde wijk. Toch slaat de paniek toe als één van de dochters niet thuiskomt na een feestje. Tom besluit het heft in eigen handen te nemen en niet op de politie te wachten, maar daardoor komt hij achter duistere buurtgeheimen.

Safe Season 1 | Trailer [HD] | Netflix

After his teenage daughter goes missing, widowed surgeon Tom Delaney (Michael C. Hall) begins unearthing dark secrets about the people closest to him. Safe arrives May 10th. Watch Safe on Netflix: https://www.netflix.com/title/80240177 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

5. La Trêve

Na een mislukte operatie in Brussel en de dood van zijn vrouw keert inspecteur Yoann Peeters samen met zijn dochter terug naar Heideveld, waar hij zijn jeugd doorbracht. Precies op dat moment wordt er in de Semois een lijk opgevist van een jonge voetballer. Meteen wordt gedacht aan zelfmoord, maar volgens Peeters is er meer aan de hand.

La trêve TV Serie 2016

Uploaded by Gallia Moi on 2017-03-26.

6. Mindhunters

In 1977 ondervragen twee FBI-agenten verschillende seriemoordenaars in een poging om hun manier van denken te begrijpen, hun gedrag te voorspellen en andere moordzaken op te lossen. In hun werk moeten de twee regelmatig vechten tegen de vooroordelen, twijfels en gedateerde methodes van de lokale politiediensten en hun eigen FBI-collega’s.

MINDHUNTER | Officiële trailer [HD] | Netflix

Hoe kun je een gek voorblijven als je niet weet hoe een gek denkt? FBI-agenten Jonathan Groff en Holt McCallany beginnen een baanbrekende zoektocht naar antwoorden. Vanaf 13 oktober 2017 op Netflix.

Heb je geen tijd voor een hele serie, maar wel voor een spannende film? Lees dan dit artikel over spannende films op Netflix.

Reageer op artikel:
6x retespannende series op Netflix voor iedereen die niet van zoetsappig gedoe houdt
Sluiten