Renée
Renée Love & Life 21 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Je kunt nu een overnachting in de Spice Girls bus boeken via Airbnb

Spice up your life en verruil die luxe hotelkamer een keer in voor wat anders: een Airbnb. En niet zomaar een Airbnb, want wist je al dat je in de originele Spice Girls bus kunt slapen? Nodig je vriendinnen van de middelbare school hiervoor uit, want dit wil je meemaken.

De originele Spice Girls bus is nu te boeken voor jou en twee andere gasten. Toch leuk om te laten vallen op verjaardagen.

De Spice Girls bus huren via Airbnb

Hopelijk zijn jullie op 14 en 15 juni vrij, want dat is hét moment waarop dit speciale verblijf beschikbaar is voor het publiek. Er is flink wat geschiedenis geschreven in deze bus, dus een bijzondere ervaring wordt het zeker. Beneden is er plek voor jullie om een fles wodka open te maken, te ontspannen en om de oude hits te beluisteren. Boven slaap je de volgende dag je roes uit.

Sorry, dit ziet er toch fantastisch uit?

spice girls bus airbnb
spice girls bus airbnb
spice girls bus airbnb
spice girls bus airbnb

Dit is wel even een bucketlist-momentje, hoor. De prijs voor de overnachting is nog onbekend, maar vanaf 22 mei kun je een poging doen om de overnachting te fixen.

Lees ook: Als we Mel B mogen geloven, komt een Spice Girls-reünie er tóch aan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Je kunt nu een overnachting in de Spice Girls bus boeken via Airbnb
Sluiten