Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 5 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Spijkerbroek wassen zonder hem te vervagen? Stop hem in de vriezer

Een goede spijkerbroek hoor je eigenlijk zo min mogelijk te wassen om hem mooi te houden. Nu kun je ervoor kiezen om hem af en toe in een sopje te doen of op een heel mild programma te wassen, maar er is ook een andere oplossing: gooi ‘m in de vriezer!

Spijkerbroek wassen

Het wassen van een spijkerbroek door hem regelmatig in de wasmachine te gooien, resulteert in een vale, slobberige broek. Zonde! Maar hem helemaal niet wassen is ook weer geen optie. Wat blijkt? Er is nog een manier om je spijkerbroek schoon te krijgen, zonder hem stukje bij beetje te verpesten. Namelijk door hem in de vriezer te stoppen. Door de kou vriezen de bacteriën op de broek dood, waardoor hij zo weer schoon is.

In de vriezer

Je stopt je broek simpelweg in een ziploc-zak en legt hem voor 24 uur in de vriezer. Zorg er hierbij wel voor dat het tasje goed dichtzit. Zo voorkom je dat de broek straks ruikt naar de inhoud van je vriezer, of vochtig wordt. Om dit te voorkomen kun je er ook voor de zekerheid nog een tasje omheen doen. Na 24 uur haal je de spijkerbroek uit de vriezer en voilà, weg nare geurtjes. Wel raden we aan de broek van tevoren even te behandelen op vlekken; deze verdwijnen natuurlijk niet in de vriezer.

Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om je spijkerbroek schoon te krijgen zonder hem te beschadigen. In dit artikel zetten we drie manieren op een rijtje, waarmee je je spijkerbroek zo lang mogelijk mooi houdt.

popsugar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Spijkerbroek wassen zonder hem te vervagen? Stop hem in de vriezer
Sluiten