Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 12/02/2018

Je kunt nu een spijkerriem kopen voor 405 dollar en ja op zich kan dat best goedkoper

Jawel, de rare denim-trend zet zich voort. Je kunt nu voor 405 dollar een high waisted spijkerbroek kopen. Zonder pijpen of kruis. Een soort spijkerriem dus, maar dan anders. Nee, wij snappen het ook niet helemaal.

Spijkerriem

We herhalen het even voor wie het nog niet helemaal heeft begrepen: voor 405 dollar koop je een spijkerriem. Dat is het. Het stuk komt uit de nieuwe collectie van Unravel Project. Zelf zeggen ze het te gebruiken om hun oversized kleding meet vorm te geven. In de productspecificatie op Net-A-Porter, waar de ‘waist belt’ te krijgen is, staat:
“Designed to appear like it’s been sliced from the top of your favorite jeans, this faded blue version has frayed edges and exposed pockets. It looks even cooler with a slim leather strap over the top.”spijkerriem

Dit is wel wat voor…

Kans zit er dik in dat we straks heel Hollywood (lees: de Kardashian-clan) met een spijkerriem zien lopen, maar wij voelen hem nog niet helemaal. Mocht jij hem nou wel voelen maar staat je portemonnee het niet toe? Lijkt ons dat de oplossing heel simpel is. Pak een oude spijkerbroek, een schaar en ga aan de slag met je eigen spijkerriem.

teen vogue

Reageer op artikel:
Je kunt nu een spijkerriem kopen voor 405 dollar en ja op zich kan dat best goedkoper
Sluiten