Vanaf nu kun je samen met je lover een Spotify-abonnement delen met Premium Duo

Je bent een Nederlander of je bent het niet: we zijn nou eenmaal gek op goedkope deals, no shame in my game. Als je ergens geld op kunt besparen, wil je dat natuurlijk weten. En that’s where we come in. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om samen met je lover (of je huisgenoot) een Spotify-abonnement te delen.

Twee mensen die op hetzelfde adres wonen kunnen vanaf vandaag een premium Spotify-account (en daarmee dus ook de kosten) delen. Winning.

Spotify Premium Duo

Het abonnement is helemaal nieuw en maakt het makkelijker voor twee mensen om samen (én juist apart) muziek te beluisteren. De enige voorwaarde is dat beide personen op hetzelfde adres wonen. Het werkt in principe hetzelfde als een normaal account, je kunt allebei op verschillende apparaten naar muziek luisteren.

Samen naar muziek luisteren

Naast dat je het abonnement (en de kosten ervan) dus kunt delen met zijn tweetjes, kun je ook een playlist samenstellen op basis van beide muziekvoorkeuren. Nooit meer ruzie in de auto over wie zijn Spotify-lijst aan mag zetten, dus.

Het abonnement heet Premium Duo en kost €12,99 per maand. Normaal gesproken kost een premium account voor één persoon €9,99, dus het nieuwe abonnement is een stuk voordeliger als je allebei gebruik maakt van Spotify. Premium Duo is speciaal ontwikkeld voor twee mensen op hetzelfde adres. Premium Family bestaat ook en is voor maximaal zes personen op eenzelfde adres.

Het abonnement nemen

Je kunt heel makkelijk lid worden van Premium Duo. Als je al een bestaand Premium-abonnement hebt, kun je makkelijk overstappen op Premium Duo door je abonnement aan te passen. Het fijne aan deze aanpassing is dat al je opgeslagen muziek, podcasts en aanbevelingen blijven behouden.

Als je geen Premium hebt, kun je gebruikmaken van een maand gratis Premium Duo. Altijd fijn om het uit te proberen. Als je vervolgens lid wil worden kun je via dit linkje de instructies volgen. Let wel op: beide gebruikers moeten dus op hetzelfde adres wonen om in aanmerking te komen voor het nieuwe abonnement.

Psst, wist je al wel dat je de artiesten die je haat kunt blokkeren op Spotify?

Reageer op artikel:
Vanaf nu kun je samen met je lover een Spotify-abonnement delen met Premium Duo
Sluiten