Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 13 dec 2020

De ultieme staycation boek je bij het Pulitzer Amsterdam

Hoewel we tijdens de kerst het liefst met onze ass op een tropisch strand zouden zitten, lijkt niets minder waar. Deze feestdagen wordt alles anders dan anders en dat is even wennen. Toch geeft het ook een mooie kans om eens te gaan ontdekken in eigen land, oftewel een staycation te boeken. Dan heb je alles van een heerlijke vakantie, maar dan om de hoek.

Even weg van huis en pure luxe ervaren, dat doe je bij het Pulitzer Amsterdam. Wij vertellen je er alles over.

Staycation bij Pulitzer Amsterdam

Hoewel verre reizen er voorlopig even niet in zitten, zijn er genoeg mogelijkheden dichter bij huis. Te beginnen in onze hoofdstad, Amsterdam. Nieuwe plekken ontdekken of gewoon genieten van een hotel vol luxe? Dat kan bij het Pulitzer Amsterdam aan de Prinsengracht. Een overnachting in Pulitzer Amsterdam is meer dan een staycation, je wordt meegenomen in een andere wereld en ervaring.

Het hotel bestaat uit 25 grachtenpanden uit de zeventiende en achttiende eeuw, die ooit het décor waren van toonaangevende handel en de flamboyante Nederlandse aristocratie. Dat zorgt ervoor dat je je in een compleet andere wereld waant en soms zelfs verdwaald raakt in de gangen van het hotel. Iedere kamer is uniek en heeft haar eigen sfeer. Badkamers van marmer met een vrijstaand bad en de lekkerste verzorging van Le Labo, fluwelen gordijnen en meubels en een heerlijk bad. Tijdens een staycation in Pulitzer Amsterdam hoef je de kamer niet eens te verlaten.

staycation nederland amsterdam
Pulitzer Amsterdam
Pulitzer Amsterdam

Diner en borrel

Het fijne aan een staycation in eigen land, is dat je ook in het hotelrestaurant mag dineren. Hoewel de horeca nog gesloten is, is het voor hotelrestaurants toegestaan haar gasten te serveren. In Pulitzer Amsterdam vind je verschillende plekken om te genieten van een diner, hapje of borrel. Pause is het café waar je even op adem komt en een hapje kunt nuttigen. Restaurant Jansz. serveert, met uitzicht op de Negen Straatjes, heerlijke gerechten met inspiratie uit de klassieke Europese keuken.

Jansz. Amsterdam

Na je diner kun je nog (voor 20:00 uur) terecht voor heerlijke cocktails bij Pulitzer’s Bar. De bar werd in 2019 uitgeroepen tot Beste Hotelbar in Amsterdam. Vanuit de bar struin je nog door de heerlijke gangen van het Pulitzer, met ieder een eigen karakter. En de volgende ochtend natuurlijk genieten van een heerlijk ontbijt in het restaurant óf op de kamer. Als je nog een plek voor de ultieme staycation zocht, heb je hem nu gevonden. Kamers boek je via de website van Pulitzer Amsterdam vanaf €225 per nacht. Wij zijn alvast jaloers.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De ultieme staycation boek je bij het Pulitzer Amsterdam
Sluiten