Redactie
Redactie Love & Life 28 nov 2017

Research: je voelt je sexyer na het drinken van sterke drank

De muziek is lekker, de vibe is goed en je squad heeft er zin in. Alles klopt en tóch durf je niet op die mooie jongen op de dansvloer af te stappen. Het zou zomaar eens kunnen liggen aan wát je drinkt…

Wij zullen de laatsten zijn om je aan te moedigen veel te drinken, maar we weten allemaal wel dat een klein glaasje je wat losser kan krijgen op de dansvloer. Wat er echter in dat glaasje zit, kan bepalend zijn of je wel of niet op die hottie afstapt.

Uit onderzoek onder 30.000 mensen tussen 18 en 34 jaar oud uit 21 verschillende landen is namelijk gebleken dat alcohol een belangrijk effect heeft op hoe sexy jij je voelt. Sure, dat is niet nieuw. Wat misschien wél nieuw is, is de wetenschap welke drank je het beste kunt nuttigen. Heb je een beetje extra zelfverzekerheid nodig voor de first move, blijf dan weg bij wijn en bier.

Ruim 40% van de drinkers van sterke, gedistilleerde dranken geeft aan zich sexyer te voelen na het drinken van de drank. Wijn- en bierdrinkers merken vrij weinig van deze vibe. Het is geen gegeven dát je ook daadwerkelijk sexyer wordt van deze dranken, maar als het gevoel goed is, komt de rest ook eenvoudiger, niet?

Ladbible

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Research: je voelt je sexyer na het drinken van sterke drank
Sluiten