Deze 4 sterrenbeelden reageren het traagst op appjes (áls ze al reageren)

Je hebt twee verschillende mensen: mensen die wél reageren op appjes en mensen die vertikken (ha-ha, woordgrapje) dat te doen, of er ruim de tijd voor nemen. En let’s be honest: je weet best welk type jij bent. Van je vriendinnen weet je dat ook. De één reageert direct, de ander reageert na een paar dagen op al je appjes. Het heeft alles te maken met hun sterrenbeeld.

Deze vier sterrenbeelden staan er namelijk om bekend dat ze extreem traag reageren op berichtjes:

Stier: vergeet simpelweg te antwoorden, maar ziet je bericht wel

Heeft je vriendin het sterrenbeeld stier? Stieren zijn een ster in langzaam en beknopt communiceren. Ze doen liever één ding tegelijk. Als een Stier gebombardeerd wordt met heel veel berichtjes van verschillende mensen, heeft ze het overzicht niet meer. Groepsapps zijn dus niks voor haar. Sterker nog, in zulke gevallen zal diegene snel geïrriteerd raken. Als de Stier een berichtje van een vriend of vriendin ziet, zegt ze tegen zichzelf dat ze gaat reageren zodra ze de kans krijgt. Het probleem is alleen dat ze dat vervolgens vergeet.

Tweelingen: of ze reageert direct, óf pas in 5-7 werkdagen

Tweelingen houden van kletsen. Als ze in de mood is, heeft ze echt zin in een goed gesprek. Als Tweelingen bezig zijn met meerdere apps tegelijk, vegen ze al gauw je berichtenmelding weg. En laten zij nou net types zijn die erg snel worden afgeleid. Je Tweeling-vriendin is altijd met een miljoen dingen tegelijk bezig en jouw appje moet dan toch echt even wachten.

Waterman: ze antwoordt alleen als je echt wat interessants zegt

De Waterman is iemand die het leuk vindt om zijn of haar sociale leven bij te houden. Totdat het genoeg is geweest, dan is een Waterman liever alleen. Dat merk je ook in appgesprekken. Als de gesprekken niet echt boeiend zijn, is ze al gauw bezig met iets anders.

Vissen: ze was haar reactie al aan het typen, maar halverwege werd ze afgeleid

De Vis is een dromer. Dat uit zich ook in appjes. Negen van de tien keer heeft ze en heel mooi antwoord in gedachte, maar moest ze – terwijl ze al typte – aan iets anders denken en laat ze het weer gaan. App jij met een Vis? Dan blijft er heel lang ‘Aan het typen..’ in beeld staan en krijg je vervolgens alsnog geen reactie. Ach, je bent er inmiddels wel aan gewend.

Over je vriendinnen gesproken: dit zijn de leukste matching tattoo’s voor jou en je BFF.

Reageer op artikel:
Deze 4 sterrenbeelden reageren het traagst op appjes (áls ze al reageren)
Sluiten