Ben jij een van deze 3 sterrenbeelden? Dan wordt november jouw maand

We zijn alweer bijna aan het eind van het jaar aangekomen en de maand november brengt positieve dingen met zich mee. Of je nu een wandeling maakt of je interieur aan het opfrissen bent, deze maand is ronduit feestelijk. Er gebeurt een reeks astrologische aspecten en dat is goed nieuws voor deze drie sterrenbeelden.

Ram, Boogschutter en Vissen: bereid jullie voor, want november wordt jullie maand.

November wordt de maand voor deze drie sterrenbeelden

De maansverduistering bij de volle maan in Tweelingen komt eraan en dat staat bekend als ‘the wind of change’. Het is tijd voor verandering en er gaat veel gebeuren deze maand, vooral voor de sterrenbeelden. Als Ram, Boogschutter of Vissen zal je het meest van de vruchten plukken in deze tijd.

Ram: je bent klaar om te gaan en je voelt je zelfverzekerd met je aanpak

Je bekijkt de dingen vanuit een heel ander perspectief en dit kan je superkracht zijn deze maand, Ram. Als er iets is dat het jaar 2020 je heeft geleerd, is dat niets bedoeld is om hetzelfde te blijven – zelfs jij niet. November geeft je een sprankelend nieuw perspectief en je passies zullen alleen maar versterken, dat heb je te danken aan je planeet Mars.

Deze maand zal je als stimulerend en transformerend ervaren en je zult op meer manieren geïnspireerd raken. Dat is dat is welverdiend na al je harde werk. November gaat over het maken van beslissingen zonder spijt, dus jaag je dromen na.

Boogschutter: je bent meer afgestemd op jezelf en je verlangens

Ben je klaar voor je verjaardag, Boogschutter? Je bent er bijna, maar een cruciale samenvoeging tussen je overvloedige planeten Jupiter en machtige Pluto is hier om je grootste potentieel te doen ontwaken. Het wordt tijd dat je de overvloed gaat zoeken waar je naar hunkert en die je verdient.

Je zult veel tijd hebben om aan je doelen te werken, vooral als het om je financiën gaat. Je wilt je in de tussentijd misschien meer richten op je spiritualiteit en daarom het is belangrijk om deze maand je intuïtie te volgen. Deze maand is het ook mogelijk dat een bepaalde vriendschap je duidelijkheid zal brengen en afsluiting zal geven.

Vissen: je voelt je weer als jezelf en dat is nog maar het begin

Reach for the stars, Vissen. De eerste helft van de maand zal in het teken staan van kansen, geloof en langetermijndoelen. Je kunt met alle vertrouwen en duidelijkheid naar de toekomst kijken en dat is nog maar het begin.

In de tussentijd is het belangrijk om op te letten hoe je je voelt. Je zult je veel bezighouden met je dromen, relaties en het gevoel ergens bij te horen in de wereld. Je richtingsgevoel kan veranderen, maar de maansverduistering in Tweelingen zal de weg voor je verlichten.

Meer over sterrenbeelden?

Reageer op artikel:
Ben jij een van deze 3 sterrenbeelden? Dan wordt november jouw maand
Sluiten