Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 23 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

Wil je weten – Op deze drie sterrenbeelden kun je rekenen in een relatie

Je zit in een relatie of bent aan het daten, maar je weet nog niet of je lover er ook door dik en dun voor je is. Iemand hebben waarop je kunt rekenen, is heel speciaal. Gelukkig kunnen we op basis van een sterrenbeeld al veel te weten komen over een persoon.

Dit  zijn de drie sterrenbeelden die altijd voor jou klaarstaan, wat er ook gebeurt.

Sterrenbeelden op wie je kunt rekenen in een relatie

Deze zorgzame en loyale sterrenbeelden waarderen relaties en zijn bereid om alles voor je te doen, ook in moeilijke tijden. Als dat het soort partner is dat je in je leven wilt (of misschien al hebt), let dan op deze signalen. Op deze drie sterrenbeelden kun je rekenen, no matter what.

1. Stier (20 april – 20 mei)

Heb je een relatie met een stier? Lucky you. Een Stier is jouw steun en toeverlaat. Dit betrouwbare en liefdevolle aardeteken is in eerste instantie niet de gemakkelijkste om te winnen, maar als je eenmaal hun vertrouwen en respect hebt verdiend, zijn ze loyaal till the end. Ze vinden het leuk om een ​​relatie te hebben omdat ze van stabiliteit houden, en dit sensuele teken is helemaal in de wolken om iemand te hebben om mee te knuffelen.

Ze hebben de neiging om op de lange termijn te denken en willen zien daarom een échte toekomst met je. Van onrust moeten ze niets hebben, want ze houden niet van een onstabiele relatie. Jij én jouw behoeftes zullen altijd op de eerste plaats voor een Stier staan. Dit sterrenbeeld zal er ook alles aan doen om jullie relatie gelukkig en gezond te houden.

2. Kreeft (21 juni – 22 juli)

Emotionele veiligheid is erg belangrijk voor een Kreeft, dus een gezonde en functionele relatie is alles voor dit waterteken. Ze stellen de behoeften van hun partner boven die van henzelf zonder erbij na te denken.

Hoewel het een heerlijk gevoel is om een Kreeft als lover te hebben, is het belangrijk dat je geen gebruik maakt van hun emotionele vrijgevigheid. Om te beginnen is het not done, maar het kan ook een averechts effect hebben. Als je een Kreeft pijn doet, zal dit waterteken je namelijk niet snel vergeven. Maar voelt een Kreeft zich geliefd, dan is er geen ander sterrenbeeld dat loyaler kan zijn.

3. Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal wordt geregeerd door planeet Venus, dat betekent dat het voor dit luchtteken allemaal om liefde draait. Voor dit sterrenbeeld is balans alles, dus het is niet gek dat ze ervoor zorgen dat hun relatie gelukkig en stabiel is. Dat betekent dat regelmatig checken of de behoeften van jou worden voldaan en of er eventuele problemen zijn om op te lossen.

Een Weegschaal houdt van veel tijd samen in de relatie, maar zijn ook onafhankelijkheid. Dat betekent dat ze je ook niet zullen verstikken, good to know. Houdt er wel rekening mee dat dit luchtteken dit ook terug verwacht.

Meer over sterrenbeelden?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wil je weten – Op deze drie sterrenbeelden kun je rekenen in een relatie
Sluiten