Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 9 dec 2020
Leestijd: 3 minuten

Spill the tea – Déze drie sterrenbeelden houden iets te veel van roddelen

Geef toe, zodra je de details hoort over wat sappige roddels kun je het niet voor je houden. Je wilt meteen de juice verklappen en staat hier bekend om. Sommigen van ons houden zich natuurlijk meer bezig met roddelen dan anderen, maar deze sterrenbeelden houden er het meest van om te roddelen.

Jij bent de queen of gossip en daar kun je helemaal niets aan doen. Het staat nou eenmaal in de sterren geschreven.

Deze sterrenbeelden houden van roddelen

Het is niet zo gek dat roddelen voornamelijk als iets negatiefs wordt gezien. De lijn tussen roddelen en pesten is namelijk erg dun en het kan zelfs verslavend zijn. Aan het eind van de dag roddelen deze sterrenbeelden niet met slechte bedoelingen.

1. Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Tweelingen zijn de meest stiekeme spionnen van alle sterrenbeelden. Ze weten precies hoe ze je jouw vertrouwen kunnen winnen en overtuigen je informatie te verklappen waar ze naar op zoek zijn. Voordat je het weet, heb je zojuist al je geheimen aan een Tweeling gegeven en ze waren zo charmant dat je het niet eens opmerkte. Ze beloofden je immers trouw dat ze het nooit zullen doorvertellen.

Hoewel je er niet zo snel op moet vertrouwen dat een Tweeling het aan niemand zal vertellen, zullen ze ervoor zorgen dat de informatie die je ze hebt gegeven niet volledig uitkomt. De beheersing van een Tweeling over roddels is een duister geschenk, een geschenk waarmee ze op verantwoorde manier willen omgaan.

2. Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Op het eerste gezicht zou je nooit verwachten dat een lieve en onschuldige Weegschaal zo obsessed zou zijn door roddels. Dit is ook de reden waarom ze er makkelijk mee wegkomen. Door hun onschuldige gedrag kunnen ze makkelijk in het openbaar roddelen, zonder dat iemand hen oordeelt. Ze horen je graag uit over nieuwe roddels en door alle losse eindjes aan elkaar te knopen, verzinnen ze het meest veelzijdige verhaal dat mogelijk is.

Maar het is ook bekend dat een Weegschaal eerlijk blijft bij het roddelen. Welke kant ze van het verhaal ook willen vertellen, ze zorgen ervoor dat elke invalshoek klopt. Je kunt er in ieder geval op vertrouwen dat een Weegschaal op de hoogte is van alle juicy roddels.

3. Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Een Waterman doet alsof ze niks van drama en roddels willen weten, maar stiekem willen ze alle sappige roddels horen. Hoewel ze ook doen alsof ze te volwassen zijn voor drama, bemoeien ze zich op subtiele wijze zonder dat iemand het merkt. Ze houden er namelijk van om roddels af te luisteren. Geloof het of niet, een Waterman heeft ook de neiging om een deel van de gossip over te nemen en spannender te maken.

Maar een Waterman wilt geen problemen aanrichten. Ze kunnen het gewoon niet helpen om te roddelen en genieten hier simpelweg van. Natuurlijk zullen ze dit nooit toegeven.

Meer over sterrenbeelden?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Spill the tea – Déze drie sterrenbeelden houden iets te veel van roddelen
Sluiten