Hold up: WAAROM lijkt Stormi zo intens veel op Kylies hete bodyguard?

Oké wacht heel even. Kunnen we ons de cute AF bodyguardmeneer van Kylie Jenner nog herinneren? Nee? Dan hier een kleine reminder:


De heer in kwestie heet Tim Chung en kreeg een tijd terug behoorlijk wat media-aandacht omdat fans zich afvroegen wat Kylie destijds in hemelsnaam met Tyga moest, als ze zó’n man naast zich had lopen. Nog even een paar fotootjes van meneer om je nog even een goed beeld te geven van hoe hij er ook alweer uitziet (wink, wink):

Goed, we weten inmiddels dat Kylie drie maanden terug is bevallen van haar eerste kindje, Stormi. De zwangerschap en geboorte van Stormi hebben nogal wat losgemaakt, omdat Tyga na de geboorte beweerd zou hebben dat ze zijn dochter zou zijn. Nu is dat inmiddels allemaal opgelost, maar nu zijn er ~nieuwe geruchten~ rondom Stormi en deze hebben uiteraard betrekking op, jawel, Kylies hete bodyguard. Kijk dan even hoeveel deze twee mensen op elkaar lijken!
kylie jenner, bodyguard
Oké, nu mag het (hopelijk?) duidelijk zijn dat Tim en Stormi niet verwant zijn, maar een grappige theorie is het wel. En het internet zou het internet niet zijn als daar niet ook een paar witty comments op de toevallige overeenkomst zouden verschijnen:


Wat denk jij, zou Stormi eigenlijk niet Stormi Webster, maar Stormi Chung moeten heten?

Reageer op artikel:
Hold up: WAAROM lijkt Stormi zo intens veel op Kylies hete bodyguard?
Sluiten