Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 29 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Stormi was verkleed als Kylie Jenner voor Halloween en ons hart smelt

Aankomende donderdag is het Halloween en dat betekent dat tout bekend Hollywood zoals elk jaar alles uit de kast trekt. We hebben al een aantal fantastische kostuums voorbij zien komen, maar die van Stormi is verreweg het beste. Zij was namelijk verkleed als Kylie Jenner.

Het éénjarige kindje van Kylie en Travis Scott zag eruit als haar mama. Ze droeg precies dezelfde outfit als Kylie droeg naar het MET-gala eerder dit jaar. Bereid je voor op de schattigste foto die je vandaag gaat zien.

Halloween outfit van Stormi

In Nederland gaat Halloween steeds meer leven, maar in de Verenigde Staten vindt nog altijd de grootste gekkigheid plaats. De celebrities doen hun uiterste best om de beste Halloween outfit ooit neer te zetten. Toch is het de kleine Stormi die wat ons betreft de beste outfit so far heeft. Ze schittert namelijk in een mini versie van Kylie’s MET-gala outfit.

My baby!!!!!!!! ??????????? i cant handle this!!!!

8.3m Likes, 83.2k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “My baby!!!!!!!! ??????????? i cant handle this!!!!”

De caption bij de foto luidt: “My baby!!!!!!!! ??????????? i cant handle this!!!!”. Eerlijk is eerlijk, wij kunnen dit ook niet aan. Het is te schattig.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Stormi was verkleed als Kylie Jenner voor Halloween en ons hart smelt
Sluiten