Stormi zingt Happy Birthday voor Kylie Jenner in deze video en ons hart kan dit niet aan

Het is je vast niet ontgaan dat onze grote vriendin Kylie Jenner afgelopen weekend jarig was. De realityster werd 22 jaar oud en vierde dit op de meest luxueuze jacht ooit in Italië. Maar als je ons vraagt wat het hoogtepunt van de verjaardag was, dan is dat toch wel deze video van Stormi die voor haar moeder zingt.

De hele verjaardag werd natuurlijk volop gedeeld en we zaten nog net niet met popcorn alle Instagram Stories te kijken. Deze video van de baby van Kylie en Travis Scott is too much to handle.

Kylie Jenners verjaardag

We weten niet wat jullie de laatste tijd met jullie leven hebben gedaan, maar Kylie leeft haar beste leven op een jacht van $250 miljoen in Italië. De zangeres vierde haar 22ste verjaardag met vrienden en familie op de jacht, no biggie.

22 ??✨✨

10.6m Likes, 96.3k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “22 ??✨✨”

Wat ze zoal gedaan heeft? Ze heeft geposeerd bij een kunstwerk van bloemen in de cijfers 22, fruit gegeten, verschillende feestjes gegeven en gezoend met haar vriendje in de straten van Italië. Eerlijk is eerlijk, misschien zou ons verjaardagsfeestje er ook wel zo uitzien als we 22-jarige miljardairs zouden zijn. Oh ja, Kylie kreeg van Travis ook nog even een e-nor-me diamanten ketting in de vorm van Kylie Cosmetics voor haar verjaardag want waarom ook niet.

Stormi zingt voor Kylie

Uiteraard was baby Stormi ook helemaal van de partij en ze zag er superschattig uit. Kylie postte een video op Instagram van Stormi die Happy Birthday zingt en we cannot. Kylie moet haar dochtertje nog een beetje helpen met de woorden maar wanneer Stormi ‘mommy’ zegt smelt je meteen weg. “My babyyyy??????,” plaatst Kylie bij de video.

My babyyyy??????

9.2m Likes, 107.6k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “My babyyyy??????”

Helemaal leuk en aardig als die over de top foto’s van het fancy weekendje van Kylie, maar wij willen dit moment graag gebruiken om meer video’s van Stormi aan te vragen. Dat kind is namelijk té schattig.

Reageer op artikel:
Stormi zingt Happy Birthday voor Kylie Jenner in deze video en ons hart kan dit niet aan
Sluiten