Stranger Things seizoen 3 – deze nieuwe personages kunnen we verwachten

Oké, we weten inmiddels dat we nog wel even moeten wachten op het derde seizoen van Stranger Things. Om het allemaal wat draaglijker te maken, proberen we zo veel mogelijk informatie over het nieuwe seizoen te verzamelen als we maar kunnen vinden. Dit keer leerden we dat we (in ieder geval) drie nieuwe personages zullen leren kennen.

Needless to say, maar er staan spoilers in dit stuk. Als je niet wilt weten wat er in het tweede seizoen gebeurt, lees dan niet verder.

Nieuwe personages in Stranger Things Seizoen 3

Het mag duidelijk zijn dat we nog veel meer gaan zien van de cast die we al kennen. Daarnaast gaan we kennismaken met drie nieuwe gezichten: Mayor Larry Kline, Bruce en Patricia Brown. Let wel: het kan zijn dat de namen nog veranderen, maar dit zijn in ieder geval hoe we de personages in grote lijnen kunnen verwachten.

1. Mayor Larry Kline

Larry Kline wordt omschreven als een typische politicus uit de jaren tachtig. Het is een ‘zielig’ mannetje dat zich laat leiden door niets anders dan zijn eigen interesses.

2. Bruce

Bruce is een rommelige, seksistische verslaggever van mid-vijftig die lijdt aan overgewicht. Daarnaast heeft hij een gebrekkig moreel geweten.

3. Patricia Brown

Mevrouw Brown is een lieve buurvrouw op leeftijd, die veel van haar tijd besteedt aan het bijhouden van haar tuin. Verder dient ze de kinderen uit de buurt graag van advies.

En verder?

In seizoen twee zagen we een hoop nieuwe gezichten. Zo kwam er ineens een hele punkbende voorbij, waarvan Kali (vertolkt door Linnea Berthelsen) Elevens zus bleek te zijn. En hoewel de aflevering waarin Eleven van lief meisje naar bad bitch veranderde op behoorlijk wat kritiek kon rekenen, hebben we waarschijnlijk toch het einde van Kali’s gang nog niet gezien. Matt Duffer – één van de makers van Stranger Things – vertelt:
“It feels weird to me that we wouldn’t solve [Kali’s] storyline. I would say chances are very high she comes back. [Millie Bobby Brown en Berthelsen] had, I think, a really powerful connection.”

Daar moeten we ‘m natuurlijk wel gelijk in geven; er zijn een hoop onbeantwoorde vragen rondom Eleven en haar zus. Want hoezo leek het ineens alsof Dr. Brenner, a.k.a. ‘papa’ nog leefde? En nu we weten dat Kali nummer 008 is, willen we natuurlijk ook weten wat er met de rest van de kinderen is gebeurd. Het mag duidelijk zijn: we krijgen meer punky vibes te zien in seizoen 3. Of we het nou leuk vinden, of niet.

cosmopolitan

Reageer op artikel:
Stranger Things seizoen 3 – deze nieuwe personages kunnen we verwachten
Sluiten