Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 21 mei 2019

De trailer van Stranger Things seizoen 3 staat online en het belooft zoveel goeds

We pinken onze laatste traantjes weg wegens het feit dat Game of Thrones officieel voorbij is. Winter has come and gone en nu is het tijd voor de volgende Netflix-verslaving: het derde seizoen van Stranger Things. Een nieuwe teaser is uitgebracht en deze belooft veel goeds.

Fans moesten een hele lange tijd geduld hebben, maar het wachten wordt binnenkort beloond. Seizoen drie komt op 4 juli op Netflix te staan en aan de teaser te zien wordt het een heel goed seizoen.

Stranger Things seizoen 3

We gaan niet liegen, we waren bijna afgehaakt bij Stranger Things. Het laatste seizoen voelt al eeuwen geleden, maar met het vooruitzicht op seizoen drie houden we toch nog even vol. Aan de teaser te zien gaan de personages onze wereld namelijk weer helemaal upside down zetten.

Gisteren heeft Netflix de snippet gelanceerd van het nieuwe seizoen van Stranger Things waar we spontaan zomerkriebels van krijgen. De trailer laat de moeders van de buurt zien die lekker aan het zwembad aan het chillen zijn.

Op een gegeven moment zien ze dat de badjuf haar post verlaat, wat betekent dat haar shift erop zit en de volgende badmeester daarbuiten komt. Die badmeester is niemand minder dan Billy Hargrove en alle moeders vinden hem mega aantrekkelijk (begrijpen we volledig). Billy’s woedeproblemen zijn niet minder dan ze waren in het tweede seizoen want hij scheldt zowat een klein kind uit dat langs het zwembad rent. Check de trailer hier.

Stranger Things on Twitter

SUMMER IS COMING ??? #StrangerThings3 https://t.co/utXeOf46ln

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen niet wachten op het verhaal uit Hawkins.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De trailer van Stranger Things seizoen 3 staat online en het belooft zoveel goeds
Sluiten