Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 20 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Ein-de-lijk: dit is de trailer van Stranger Things seizoen 3

We hebben er een eeuwigheid op moeten wachten, maar hij is er dan toch écht eindelijk: de trailer van het derde seizoen van Stranger Things. En het ziet ernaar uit dat het op z’n zachtst gezegd een interessant seizoen gaat worden.

Een terugblik op seizoen 2

Het tweede seizoen van de hitserie Stranger Things draaide voornamelijk om het verdrijven van The Mind Flayer uit het lichaam van de arme Will, terwijl Eleven in geen velden of wegen te bekennen was. Toen Eleven eenmaal terecht was, kon het gevecht tegen de Dermagorgons beginnen. Het gevecht leek gewonnen, maar The Mind Flayer bleek toch een manier te hebben gevonden zich in Hawkins te vestigen.

Dit vind je ook interessant:

Stranger Things seizoen 3 – deze nieuwe personages kunnen we verwachten

Trailer van Stranger Things Seizoen 3

Het derde seizoen van Stranger Things speelt zich af in de zomer van 1985. In de trailer zien we dat de de kinderen rondhangen rond het zwembad, thuis karaokesessies houden en een bijbaantje hebben in het winkelcentrum van Hawkins. Even lijkt het erop dat hun leven niet verschilt van dat van andere tieners. Het lijkt een rustige zomer te zijn, maar niet voor lang. Al snel slaat de sfeer in de trailer om en zien we dat de inwoners van Hawkins geen rustige zomer hoeven te verwachten. Benieuwd? Bekijk de intense trailer hieronder.

Stranger Things: Seizoen 3 | Officiële trailer [HD] | Netflix

Eén zomer kan alles veranderen. Kijk de officiële trailer van Stranger Things 3. In première op 4 juli, alleen op Netflix.

Stranger Things seizoen drie is vanaf 4 juli 2019 te bekijken op Netflix.

Meer weten over wat het derde (en mogelijk laatste) seizoen van Stranger Things allemaal voor ons in petto heeft? Hier vind je alles wat wij er tot nu toe over weten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ein-de-lijk: dit is de trailer van Stranger Things seizoen 3
Sluiten