Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 25 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Can’t wait – In het vierde seizoen van Stranger Things gaan we veel nieuwe gezichten zien

Het is alweer een tijd geleden dat het derde seizoen van Stranger Things op Netflix verscheen. In 2019 werd al bekendgemaakt dat we een vierde seizoen konden verwachten, maar door de uitbraak van het coronavirus mocht er helaas niet gefilmd worden. Gelukkig is de productie eindelijk weer opgepakt. Dit is wat we tot nu toe weten over het vierde seizoen.

Dit weekend werden maar liefst acht nieuwe personages bevestigd op Instagram voor het nieuwe seizoen. En deze keer zijn het allemaal jongens.

Stranger Things seizoen vier

Netflix bracht in februari een teaser uit waarin duidelijk werd dat een vierde seizoen van Stranger Things officieel in de maak is. Het filmpje bevestigt dat de hitserie zich waarschijnlijk zal uitbreiden. Zo zie je ook in de teaser de zin ‘We are not in Hawkins anymore.’ Het derde seizoen eindigde dan ook met het vertrek van de familie Byers en Eleven uit het kleine stadje.

Uit een korte teaser-trailer die werd uitgebracht in februari, zagen we hints dat een deel van de serie zou plaatsvinden in een Russisch gevangenkamp.

Nieuwe cast

Bij nieuwe verhaallijnen horen natuurlijk ook nieuwe gezichten. Maar wie komt er dan bij in het vierde seizoen? Allereerst Jamie Campbell  -bekend van films Harry Potter en Twilight- Bower als Peter Ballard, een zorgzame werknemer in een psychiatrische inrichting. Eduard Frank speelt Argyle, de nieuwe beste vriend van Jonathan die werkt als pizzabezorger.

Ook zal Game of Thrones-acteur Tom Wlaschiha een terugkerende rol krijgen in het nieuwe seizoen van Stranger Things. Andere nieuwe namen op de castinglijst zijn Eduardo Franco, Joseph Quinn Robert, Englund, Sherman Augustus, Mason Dye en Nikola Djuricko. Ook keren Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Sadie Sink, Joe Keery, Caleb Mclaughlin, Charlie Heaten, Natalia Dyer, Winona Ryder en David Harbour terug om hun rol weer op te pakken. Wanneer het vierde seizoen van Stranger Things precies uitkomt is nog onduidelijk. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Can’t wait – In het vierde seizoen van Stranger Things gaan we veel nieuwe gezichten zien
Sluiten