Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 8 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

De beste streetstyle looks tijdens Paris Fashion Week SS21

Afgelopen week week was het tijd voor Paris Fashion Week. De Franse modeweek ging er – net als andere modeweken – anders aan toe dan normaal maar toch was er ruimte voor fysieke shows. Inmiddels is er een einde gekomen aan de Parijse modeweek en hebben we heel wat streetstyle looks die we je niet willen onthouden.

Wij delen de beste streetstyle looks van de Spring/Summer 2021 modeweek.

1. Fully Dior

De show van modehuis Dior was dit seizoen zowel online als fysiek te bekijken. Natuurlijk was er gepaste afstand, werden handen gedesinfecteerd en was alles anders dan anders.

2. Mondkapjes

Waarschijnlijk het meest gedragen accessoire van dit seizoen: mondkapjes. Ook tijdens Paris Fashion Week werden de nodige maatregelen genomen. Omdat je in Parijs overal een mondkapje moet dragen, was er geen ontkomen aan.

3. Couple goals

Game Of Thrones-actrice Maisie Williams en haar vriend Reuben Selby droegen matching outfits naar de Dior-show. Het stel arriveerde in head-to-toe Dior, regenproof en in matching zandkleuren. Ook Alice Barbier & Js Roques liepen als power couple door Parijs.

4. Workwear

Hoewel we al langer in de ban zijn van cargobroeken en oversized blazers, zagen we tijdens Paris Fashion Week dat workwear weer helemaal hot is.

5. Lichte regenjassen

Omdat het weer niet altijd goed gezind is tijdens de Franse modeweek, is een fashionable regenjas geen overbodige luxe.

6. Grote chains

Voor wie dacht dat we chainkettingen volgend seizoen niet meer gaan zien, think again. Voor dit accessoire geldt: the bigger, the better En niet alleen om je nek, ook aan je tas komt de chain terug.

7. Leer

Een regenachtige Parijse modeweek vraagt om leer. Heel veel leer.

8. Pakken

Niet alleen tijdens de shows zagen we veel comfortabele pakken die het thuiswerken leuker maken, ook op straat waren ze geliefd.

9. Lange jurken met boots

Regenachtig weer vraagt niet alleen om veel leer, maar ook om lange jurken met zwarte boots. Tijdens Paris Fashion Week zagen we de terugkeer van lange, soepelvallende jurken in combinatie met een blazer en grove boots.

10. Black on black

Een klassieker: all black. Toch kan het met verschillende materialen een hele interessante look worden.

11. Denim

Denim maakte een grote comeback op de straten tijdens Paris Fashion Week.

12. Rokjes

Hoewel het buiten herfst is, werden er tijdens Paris Fashion Week nog rokjes gedragen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De beste streetstyle looks tijdens Paris Fashion Week SS21
Sluiten