Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 7 augustus 2019

NSMBL streetstyle: 5x de tofste outfits op Solar festival

Wie ons kent, weet dat we geen genoeg kunnen krijgen van festivals. Daarom hingen we afgelopen weekend rond op het heerlijke Solar festival en dat leek ons meteen een mooi moment om een aantal van de tofste outfits die we tegenkwamen vast te leggen.

NSMBL x Solar

Afgelopen weekend reisden we namens NSMBL naar het verre Zuiden om in Roermond het meerdaagse festival Solar te bezoeken. Van donderdag tot en met zondag werd het terrein rondom de Maasplassen omgetoverd tot een enorm festivalterrein. Zo groot zelfs, dat je er een dik half uur over doet om naar de ingang te komen.

De eerste twee dagen van dit festival zijn eigenlijk één grote pre party. Het daadwerkelijke festivalterrein is dan nog gesloten, maar bij de camping stages gaat het al goed los. Zaterdag is de opening van het terrein en betreed je een wereld met talloze bijzondere podia. Van snoeiharde techno tot aan dansbare R&B, voor iedereen is er wel iets te zien op Solar.

Deze hadden jullie nog tegoed. De laatste day recap van de vijftiende editie van Solar. En wat een heerlijke zondag om mee af te sluiten! Nog even dromen over afgelopen weekend. <3 Video: Ivy Media Music: Bram Vermeulen

720 Likes, 24 Comments – Solar Weekend (@solarweekend) on Instagram: “Deze hadden jullie nog tegoed. De laatste day recap van de vijftiende editie van Solar. En wat een…”

Camping VS hotel

Nu kan je ervoor kiezen om op de festivalcamping van Solar te staan, maar dat is niet de enige optie. Er zijn namelijk in de stad ook talloze betaalbare hotels waar je na een festivaldag heerlijk in een opgemaakt bed kan springen. Doei natte slaapzak en je jas als kussen gebruiken en hallo schone douche en warm dekbed.

Zo verbleven wij tijdens Solar festival in Hotel de Pauw, wat midden in het centrum van Roermond ligt. Het hotel ligt aan een prachtige kade waar je ’s avonds in alle rust in slaap valt. Dat is wel zo fijn want je wil de volgende dag natuurlijk helemaal uitgerust zijn. In de ochtend geniet je hier van een overheerlijk ontbijtje zodat je klaar bent voor de volgende festivaldag. Een festival luxe doorkomen doe je op deze manier. Een kamer boek je hier.

Festival outfits op Solar

Naast dat we hebben genoten van het heerlijke zonnetje, de vette acts en de mooie omgeving, konden we ook genoeg outfit inspiratie opdoen. De bezoekers van Solar festival zagen er namelijk uit om door een ringetje te halen. We hebben onze favoriete streetstyle looks vastgelegd.

1. Cathelijne

Solar festival outfits

2. Danielle

Solar festival outfits

3. Kim

Solar festival outfits

4. Irene

Solar festival outfits

5. Robin

Solar festival outfits
Reageer op artikel:
NSMBL streetstyle: 5x de tofste outfits op Solar festival
Sluiten