Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 14 september 2019

NSMBL streetstyle: 4x de tofste outfits op Zeezout Festival

Wie ons kent, weet dat we geen genoeg kunnen krijgen van festivals. Daarom hingen we afgelopen weekend rond op het heerlijke Zeezout Festival en dat leek ons meteen een mooi moment om een aantal van de tofste outfits die we tegenkwamen vast te leggen.

Zeezout Festival

Het mag dan wel bijna herfst zijn, de laatste festivals van dit festivalseizoen zijn enorme knallers. Zo waren wij vorig weekend op Zeezout festival te vinden en daar merkte je van de naderende herfst helemaal niks. In het zonnetje konden de gasten daar de hele dag dansen met een biertje in hun handen.

Optredens van onder andere Tom Trago, Karenn, Hunee en Mall Grab vonden op de vijf verschillende stages plaats. Voor ieder was iets wils en overal zagen we vrolijke gezichtjes. Dit jaar vond de vijfde editie van het festival plaats en dit werd in de mooie Tuinen van West in stijl gevierd. De locatie was intiem. Op het terrein stonden hier en daar een paar speeltuintjes en de foodcourt was precies groot genoeg.

ZeeZout Festival 2019 ? Pre-register now for next year’s edition via #linkinbio.?:@timbuiting

158 Likes, 5 Comments – ZeeZout (@zeezout_nl) on Instagram: “ZeeZout Festival 2019 ? Pre-register now for next year’s edition via #linkinbio.?:@timbuiting”

Festival looks

Het festival zag er prachtig uit, maar de festivalgangers zelf konden er ook wat van. We hebben onze favoriete looks van de bezoekers van Zeezout vastgelegd.

1. Maureen Bos

festival outfit inspiratie zeezout

2. Sanne Kalf

festival outfit inspiratie zeezout

3. Louise Kluit

festival outfit inspiratie zeezout

4. Maaike Reus

festival outfit inspiratie zeezout
Reageer op artikel:
NSMBL streetstyle: 4x de tofste outfits op Zeezout Festival
Sluiten