Trix Jacobs
Trix Jacobs Love & Life 26 november 2018

Met deze stressvrije-tips geniet jij maximaal van je vakantie

Wat is lekkerder dan even ertussenuit gaan? Precies, niks! Een vakantie doet iedereen goed en is het ultieme moment om even tot rust te komen. Verstand op nul en genieten tot de max.

Toch gaat een vakantie vaak gepaard met veel onnodige stress. Denk aan alle papieren die je op het laatste moment nog moet uitprinten of het in pakken van je koffer, het lijkt nooit rustig te kunnen gaan. Deze handige tips zorgen ervoor dat jij lekker onbezorgd kan genieten van jouw tripje.

1. Even geen mailtjes

Elke dag komen er weer talloze mailtjes binnen in je mailbox. Van nieuwsbrieven tot aan berichten van je werk, er lijkt geen eind aan te komen. Even lekker ontspannen komt er dus niet van als je de hele tijd bezig bent met het checken van je mail. Hoe je dit oplost? Heel simpel: log uit en zet je chill modus aan.

2. Reserveer alvast een tafeltje

Een perfecte vakantiedag sluit je af met een heerlijk etentje. Grote kans dat jij alle hotspots van jouw vakantiebestemming al op een rijtje hebt. Om teleurstelling te voorkomen is het een goed idee om alvast een tafeltje te reserveren. Zo ben je er zeker van dat jij straks in een fancy restaurant zit.

3. Ga naar een onbekende bestemming

Om even tot rust te komen kan je het best de populaire plekken vermijden. Geen overload aan toeristen die voor je voeten lopen en voor stress zorgen, maar een nieuwe plek ontdekken waar je lekker kan relaxen en in alle rust kan genieten.

4. Neem niet te veel mee

Elke dag is het weer een nieuw dilemma: wat doe je aan. Waarschijnlijk zit je koffer bomvol met fashionable outfits waardoor je het overzicht vaak even kwijt bent. Bedenk van tevoren een paar setjes die je makkelijk kan combineren, dat scheelt niet alleen veel stres maar ook een aantal kilo’s.

5. Heb geen hoge verwachtingen

Als het op reizen aankomt is het het beste om vooral niet te hoge verwachtingen te hebben. Ga er met een open mind in en laat het allemaal over je heen komen. Geen teleurstellingen dus, want zo blijft de reis spontaan en verrassend.

Met deze tips geniet je optimaal van je vakantie en kom je helemaal tot rust.

Waarom je minstens één keer in je leven in je eentje moet reizen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


 

Elite Daily

Reageer op artikel:
Met deze stressvrije-tips geniet jij maximaal van je vakantie
Sluiten