Lobke Killaars
Lobke Killaars Home & Interior 28 sep 2018

Studenten opgelet – je kamer ziet er fleeky uit dankzij deze Primark collectie

Als je Primark bezoekt, doe je dit gewoonlijk voor een setje kleding, nieuwe schoenen of wat accessoires. De volgende keer moet je echter even een andere afslag nemen: die naar de interieur afdeling. Ben je hier nog nooit geweest? Dan wordt het nodig tijd. Ze heeft namelijk de perfecte decoraties om je studentenkamer nét dat tikkeltje leuker te maken. Rennen dan.

Studentenkamer interieur on point door Primark

Je bed staat, het bureau heeft ook een plekje in je kamer bemachtigd en al je kleren kunnen worden opgehangen in die mooie IKEA-kast van je. Studentenkamerleef it is. Maar alleen de standaard meubels is ook zo saai. Opfleuren die kamer met wat leuke accessoires.

Primark got you covered. Ook voor jou en je studentenbudget.

Dit wil je hebben

Hieronder zie je allerlei dingen uit de collectie. Er zijn kunstplanten voor de plantenmoordenaars onder ons en lakens die niet gestreken hoeven te worden voor alle studenten die zich geen strijkplank kunnen veroorloven. Ook speelt Primark slim in op trends door een hippe lamp en een letterboard te verkopen. We houden je niet langer op. Beoordeel zelf.

studentenkamer interieur Primark

Alle Primark make-up draagt vanaf nu het cruelty free-certificaat

Primark

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Studenten opgelet – je kamer ziet er fleeky uit dankzij deze Primark collectie
Sluiten