Emma Toussain
Emma Toussain Food 29 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Barbecuen in stijl? Bij IZAKAYA Asian Kitchen & Bar eet je de lekkerste gerechten om in zomersfeer te komen

Ben jij fan van een goeie barbecuesessie? En dan bedoelen we écht goed? Dan hebben we een tipje voor je, want bij IZAKAYA Asian Kitchen & Bar in Amsterdam hebben ze een héle fijne. En heel leuk: vanaf 1 juli t/m 31 augustus wordt het summer barbecue menu aangeboden zodat je de hele zomer kunt genieten van de grill, zonder dat je er zelf achter hoeft te staan.

Barbecuen in stijl? Hier eet je de lekkerste salades en vleesgerechten om in de zomersfeer te komen

De zomer is in volle gang, de terrassen zijn gevuld en IZAKAYA Asian Kitchen & Bar zet ieder weekend haar Robata Grill aan, zodat jij zelf niet uren lang achter de hete barbecue hoeft te staan. De perfecte stukjes vlees en frisse salades staan hier voor je klaar, zodat je zeker weet dat je medium-rare beef niet een stukje well done gebakken vlees wordt. Lekker wijntje erbij.. genieten.

Om ervoor te zorgen dat jij elke zonnestraal mee kunt pakken en zo zelf van deze zomer kunt genieten, heeft het restaurant uitsluitend op de zaterdag en zondag een exclusief summer barbecue menu. Dit menu bevat klassiekers die de chefs aanbevelen om een zomers barbecue diner op tafel te krijgen.

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar

Om het diner niet al te zwaar af te trappen, zijn er vijf verfrissende en lichte voorgerechten samengesteld, waarin de welbekende spinach salad uiteraard niet ontbreekt. Ook siert op dit menu een special die je nog niet eerder bij IZAKAYA hebt kunnen proeven: de tomato and avocado ceviche. Een echt verfrissend gerecht waar je naar verlangt met deze warme dagen.. ook als het niet zonnig is een barbecue heerlijk, helemaal als ‘t niet in je eigen achtertuin hoeft.

Wij probeerden ‘t menu uit en het was HEERLIJK. Vooral de Lamb Racks met Chili-Miso Glaze.. dat is een enome aanrader. Ook de Beef Antichucho Skewers waren lichtpittig en als je daarvan houdt moet je ‘t vooral bestellen. Zulke lekkere stukjes vlees heb je nog nooit gegeten.

@nsmblmagazine

Zelf geen zin om te barbecuen? Van 1 juli t/m 31 augustus staat de robota grill aan bij IZAKAYA Asian Kitchen & Bar 🤤 #izakaya #asianfood #restaurant #amsterdamguide #amsterdamfoodguide #albertcuyp #barbecue #food #viral #voorjou #foodtiktok #amsterdamtravel

♬ original sound – XGHYXAH

Na de starters gaat de grill harder aan en is het tijd voor de chefs om de skewer-gerechten erop neer te leggen. Geniet van de vijf hoofdgerechten die rechtstreeks van deze Robata Grill komen. Kies bijvoorbeeld voor de Beef Antichucho Skewers of de Jumbo Prawn & Spicy-Lemon Robata-yaki. Barbecue met een extra twist.

Sluit ‘m af met een lekker dessert en jij hebt een perfecte BBQ-avond achter de rug.

Dit is nu al de meest gehypte rooftopbar van Amsterdam, dit is waarom

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.