Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann | LinkedIn Food 25 aug 2020

Het Summer Edition menu van Taiko Amsterdam is alles wat je wil en perfect voor een staycation

Culinaire liefhebbers weten er alles van: zoveel restaurants om uit te proberen, en zo weinig tijd. De selectie kan nogal eens lastig zijn, en daarom test NSMBL in de rubriek Dining Hotspots de nieuwste, lekkerste maar ook meest opvallende restaurants door heel Nederland. Zo is het voorwerk al gedaan en hoef jij alleen nog maar optimaal te genieten. Deze keer: Taiko in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.

Summer Edition in Restaurant Taiko

Halverwege juli opende het Conservatorium Hotel in Amsterdam weer haar deuren. En dat betekent dat we ook weer kunnen genieten van de gerechten uit een van onze favoriete restaurants: Taiko Amsterdam. Speciaal voor de zomer heeft Executive Chef Schilo van Coevorden een explosief maar delicaat menu ontworpen met de allerlekkerste gerechten van Taiko, geserveerd in de Brasserie of op het terras van het Conservatorium hotel. Het Taiko Summer Edition menu is een feestje voor je smaakpapillen én natuurlijk voor het oog.

Dan ben je natuurlijk benieuwd wat je op je bord krijgt. De avond begint met Nam Jim oesters en een selectie van sushi uit de speciale sushi counter. Verwacht Hiramasa kingfish nigiri en soft shell crab rolls, gemaakt door Taiko’s sushi chef (en dus verser dan vers). Voor de ultieme ervaring serveert Taiko de old time favourite miso black cod, wagyu gyoza’s of op de Josper gegrilde zeebaars. Als je dat allemaal combineert met een lekkere zomerse cocktail uit de Taiko Bar of een wijnarrangement, is je avond gegarandeerd een feestje.

Staycation in het Conservatorium Hotel

En omdat we deze zomer liever dichtbij huis blijven, is het Conservatorium Hotel dé perfecte plek voor een staycation. Een weekendje weg in eigen stad? Het Conservatorium Hotel ligt op een van de mooiste plekken in Amsterdam en biedt alle luxe voor een staycation. Speciaal daarom introduceren ze het Staycation Arrangement. Het arrangement bestaat uit een overnachting in een Deluxe kamer met vroege check in en late check out, inclusief ontbijt (en die is minstens zo goed als het diner in Taiko) én €50,- hotelcredit.

Ga je toch liever wel op vakantie? Ook dan hebben we goed nieuws, want Taiko opent dit najaar haar eerste internationale vestiging in het Sofitel Dubai Wafi. Reden genoeg om een tripje te boeken, zodra corona het natuurlijk weer toelaat.

Reageer op artikel:
Het Summer Edition menu van Taiko Amsterdam is alles wat je wil en perfect voor een staycation
Sluiten