Anne-Margreet
Anne-Margreet Love & Life 13 jul 2016

Summer Giveaway #18: Fabulous Fifties koffer van SUITSUIT t.w.v. €139

Dagelijks verschijnt er om 12:00 een nieuwe winactie online, waaraan je tot 10:00 de volgende ochtend mee kunt doen. Hierna wordt er een winnaar gekozen, die een mailtje in haar inbox kan verwachten. Houd dus goed de website in de gaten om te zorgen dat je geen enkele prijs mist!

#18: Fabulous Fifties Mango Cream koffer van SUITSUIT t.w.v. €139,95

Met de vele stijlvolle ontwerpen in opvallende kleuren, is SUITSUIT hét merk voor reislustige fashionista’s. Waar een koffer natuurlijk vooral functioneel moet zijn, is het natuurlijk wel leuk als deze ook tegelijkertijd een modieus accessoire is, en dat is waar de koffers van SUITSUIT voor staan: kwaliteit met een kleurrijk randje.

Dankzij die opvallende kleur hoef je natuurlijk ook niet lang te zoeken op de bagageband en in het model M, dat wij weggeven, passen een heleboel kleren! Voor een week passen er gemakkelijk voor twee personen spullen in, en mocht je zelf twee tot drie weken op vakantie gaan dan hoef je je ook niet druk te maken over ruimte.

[full_width][/full_width]

Omdat reizen één groot feest is, mag je koffer ook wel een beetje vrolijkheid uitstralen. Daarom geven wij de Fabulous Fifties koffer van SUITSUIT weg in de kleur Mango Cream. Het gaat om het M model, dat 67 x 43 x 26 cm is. De koffer weegt 3,7 kilo en heeft een inhoud van 60 liter. Meedoen om kans te maken op deze prijs kan tot donderdag 14 juli om 10:00, hierna wordt de winnaar persoonlijk door ons bericht.

Wil je kans maken op deze prijs? Laat dan snel hieronder je gegevens achter! Deze zullen alleen door ons gebruikt worden als je gewonnen hebt.

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. MEEDOEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Summer Giveaway #18: Fabulous Fifties koffer van SUITSUIT t.w.v. €139
Sluiten