Emma Plasmans
Emma Plasmans Fashion 20 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit wil je weten – Supreme brengt voor het eerst een beautyproduct uit

Heb het over een rood logo met witte opvallende letters, en je weet dat we het over iconisch logo van Supreme hebben. Na verschillende samenwerkingen met grote merken als Louis Vuitton en The North Face, slaan ze nu een nieuwe weg in. Die van beauty.

Supreme gaat namelijk samen met de bekende make-upartiest Pat McGrath een nieuwe lipstick voor de herfst/winter 2020-collectie uitbrengen. Het gaat om hun allereerste beautyproduct ever. Hoe vet?

Supreme en Pat McGrath

Je raadt het misschien al, de kleur van de lipstick komt alleen uit in de kleur waar het merk al 25 jaar mee werkt – helderrood. De helderrode kleur is speciaal ontwikkeld voor deze collectie en past perfect in het rijtje van Pat McGrath haar bekende MatteTrance-lipsticks. Verder heeft het een matte afwerking.

En het leuke is: de verpakking zal een heuse eyecatcher zijn, zeker voor de die-hard fans van Supreme én Pat McGrath. De lippenstift wordt namelijk verkocht in doosje met het rood-witte logo van Supreme inclusief de signature gouden lippen van McGrath. Do we need say more?

Lancering

Wanneer dit geweldige beautyproduct wordt gelanceerd, is nog onduidelijk. Wel is er al bekend gemaakt dat je deze lipstick alleen op de website van Supreme kan kopen. Je kunt de lippenstift dus helaas niet testen voordat je hem aanschaft. Maar hey, deze helderrode kleur staat iedereen fabulous.

Houd de sites goed in de gaten

Wie dus geïnteresseerd is in deze lippenstift moet goed de sociale mediakanalen van Supreme in de gaten houden aangezien wij 100% zeker weten dat dit beautyproduct binnen no time uitverkocht zal zijn. Wij doen daar zeker zelf ook aan mee.

Wist je trouwens dat er nog een andere samenwerking zit aan te komen? Volgens Hypebeast zal Supreme nog een ander schoonheidsproduct lanceren – namelijk een samenwerking met Colgate-tandpasta. Say what?! Zo wordt tandenpoetsen nog eens fashionable. To be continued…

Lees ook: OMG – KFC komt met een lippenstift die naar kip smaakt?!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit wil je weten – Supreme brengt voor het eerst een beautyproduct uit
Sluiten