Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 7 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Move over #PillowChallenge – Tracee Ellis Ross begint de #SweatsChallenge

De lockdown was nog maar net begonnen of de #PillowChallenge ging viral. Kussens werden omgetoverd tot minijurkjes en de grootste celebrities deden mee. Toch is het hoog tijd voor iets nieuws, vond actrice Tracee Ellis Ross. Ze komt met de #SweatsChallenge en het is hilarisch.

Ze plaatste een filmpje van zichzelf op Instagram waarin ze de challenge doet.

De #SweatsChallenge

Hoewel deze challenge nog niet zo viral gaat als de #PillowChallenge, geloven we er heilig in dat dat nog gaat komen. Iedereen heeft het hoofdattribuut in huis. Deze challenge doe je namelijk met hét item die je deze quarantaine nog net niet hebt versleten: de joggingbroek.

Van joggingbroek naar jumpsuit

De #SweatsChallenge is heel makkelijk. Je hebt dus een joggingbroek nodig die je over je borst trekt, waardoor het een jumpsuit wordt. Tracee Ellis Ross plaatste een filmpje van zichzelf in deze creatie.

Does anyone know what day it is? No, but really?! #SweatsChallenge”, stond er in de caption, waarmee ze de aftrap deed van deze nieuwe challenge. Eerlijk is eerlijk, er zijn nog niet veel die volgden, maar daar is het wachten natuurlijk op.

#PillowChallenge als voorganger van de #SweatsChallenge

Grote kans dat de PillowChallenge je niet is ontgaan, maar mocht je het even niet meer weten: de challenge nam Instagram over tijdens de quarantaine.

We zaten (en zitten ook nog grotendeels) zoveel mogelijk thuis, wat niet echt meewerkte aan leuke outfits. Comfortabel was de key, maar wie zegt dat dat niet ook fashionable kan zijn? De #PillowChallenge werd gestart door de twee influencers @stylebynelli en @myforteisfashion die allebei de eerste selfies lieten zien van kussens als minijurkjes.

Toename in zoekopdrachten

Fun fact: toen de PillowChallenge viral ging, steeg het aantal zoekopdrachten naar smalle riemen enorm. Modeplatform Lyst maakte bekend dat ze een stijging van zeventien procent zagen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Move over #PillowChallenge – Tracee Ellis Ross begint de #SweatsChallenge
Sluiten