Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Festivals 23 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Synergy Art Festival opent vandaag haar deuren in het Amsterdamse Flevopark

Dit weekend verandert het Flevopark in Amsterdam tot een waar kunst- en muziekparadijs. De organisatie van No Art kwam namelijk vorig jaar met Stichting Synergy: een platform voor alle opkomende en gevestigde kunstenaars die iets inspirerends te bieden hebben. En vandaag opent de expositie haar deuren voor het publiek.

Ga jij morgen naar No Art festival? Dan kun je de expositie ook bewonderen.

Synergy Art Festival 2023

Synergy Festival staat in het teken van verschillende kunstvormen. Er wordt een platform geboden aan zowel opkomende, als gevestigde internationale kunstenaars om hun kunst te showcasen, maar ook waar bezoekers kunst en muziek kunnen ervaren en waarderen op een manier die verder gaat dan de traditionele kunst- of muziekervaring.

Al deze kunstenaars zijn bij elkaar gebracht door niemand minder dan curator Bogomir Doringer. Hij weet als geen ander hoe je de clubcultuur van No Art over kan brengen met kunst. Op Synergy Festival brengt hij onder andere Yoann Bourgeois, Arno Schuitemaker, Cherella Gessel, SMACK, Dries Verhoeven, Conservatorium van Amsterdam, Leeza Pritychenko en Lena Kuzmich samen om hun digitale kunst installaties en live art performances te tonen.

Het kunstfestival voor iedereen

Er is voor de bezoeker ook ruimte om diverse kunst workshops bij te wonen en het Synergy Festival is gratis te bezoeken voor kinderen tot 12 jaar, mensen die asiel hebben aangevraagd in Nederland en bezoekers met een Amsterdam City Pass. Studenten betalen slechts 5 euro entree en de overige bezoekers 10 euro entree, het doel is dan ook kunst en cultuur toegankelijk te maken voor iedereen. Bestel hier je tickets.

De volgende dag … No Art Festival 2023

No Art Festival heeft als een van de weinige Nederlandse festivalorganisatoren de internationale ster Peggy Gou weten te strikken als headliner, maar naast Gou, halen de mannen van No Art ook ANOTR, Moodymann, DJ Tennis, Carlita, tINI b2b Shonky, TOMAN, Mateo Dufour b2b Alci, Deniro en Nedda Sou naar het Amsterdamse Flevopark op 24 juni.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.