Wil je hebben – Dit zijn de mooiste designertassen voor herfst/winter 2020

We kennen het allemaal: zodra de nieuwe designercollecties gelanceerd worden zitten we er kwijlend bij. Elk seizoen hebben we items waar we ons geld aan zouden willen spenderen, maar die zuur verdiende spaarcenten moeten wel goed geïnvesteerd worden. Heb je genoeg gespaard maar toch wat inspiratie nodig? Wij delen de mooiste designertassen voor Herfst/Winter 2020 die de investering van jouw centen waard zijn.

Zodat je je niet schuldig hoeft te voelen na de aankoop van die veel te dure tas.

1. Lady D-Lite Velvet – Dior


Creative Director Maria Grazia Chiuri brengt de iconische tassen van Dior terug in huidige collecties. Natuurlijk met een twist, maar niet minder mooi. De nieuwe Lady D-Lite komt dit najaar in een fluwelen versie: een prachtige, zachte tas met een ton-sur-ton motief. Op zoek naar een iconische én kenmerkende tas? Dit is hem.

designertassen tas
Dior

2. The Fringe Pouch – Bottega Veneta


Er is geen ontkomen aan dit najaar: franjes. Combineer dat met een zachte stof en je hebt binnen de kortste keren een fijne knuffelige tas. Perfect voor het najaar en zeker in tijden van social distancing dé perfecte knuffelpartner.

tassen designer tas
Bottega Veneta

3. ONTHEGO – Louis Vuitton


Hoewel we voorgaande jaren vooral keken naar steeds kleinere tassen, mag de XL-handtas weer van stal dit najaar. Oversized tassen maakten hun debuut op de catwalk en een trend is geboren. Heb je graag je hele hebben en houden bij je? Dan is dit de perfecte oplossing.

tassen designer
Louis Vuitton

4. Niki schoudertas – Saint Laurent


We zeiden het al: de juiste knuffelpartner is heel belangrijk dit najaar. En mocht je daar nou nog naar op zoek zijn: stop met zoeken. De Niki van Saint Laurent is de perfecte tas voor het najaar. En over knuffelpartners gesproken: dit is hem.

designer tassen
Saint Laurent

5. Jackie 1961 – Gucci


Als we het over iconische designertassen hebben, dan is de Jackie 1961 van Gucci er absoluut een. Het Italiaanse modehuis introduceert een moderne versie van de iconische tas en wij willen hem direct hebben.

designer tassen
Gucci

6. The Pouch Large clutch – Bottega Veneta


Als je dacht dat de clutch weer over was, think again. Vorig seizoen zagen we de herintrede van de clutch al en dit najaar gaan we hem zeker nog meer zien. Bottega Veneta komt met het perfecte exemplaar voor zowel overdag als in de avonduren. Hebben.

designer tassen
Bottega Veneta
Reageer op artikel:
Wil je hebben – Dit zijn de mooiste designertassen voor herfst/winter 2020
Sluiten