Fashion 3 jan 2019 Trix Jacobs

Je kunt nu tassen kopen die ongeveer zo groot zijn als jijzelf en ze zijn RAAR

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en het eerste bizarre kleding-item is nu al een feit. Onwijs grote tassen maken hun entree in 2019 en we kunnen er niet omheen. Letterlijk. Over smaak valt te twisten, maar wij laten deze toch even aan ons voorbijgaan.

Hoe vaak loop je wel niet tegen het probleem aan dat alles net niet in je tas past? Het is altijd weer een hele kunst om alles in je tasje te proppen en dicht te krijgen. Zoek niet langer, want Japan komt met de oplossing.

Mega tassen

Wie van de categorie ‘ik neem altijd mijn hele inboedel mee want je weet maar nooit’ is, wordt misschien wel blij van onderstaande megagrote tassen. Je kan er heel je hebben en houden in kwijt en je gaat zeker niet onopgemerkt over straat. Eerlijk, echt fashionable is het niet, maar praktisch des te meer.

FGTNews on Twitter

The backpack you can SLEEP in: Giant rucksack almost as big as a person proves a huge hit in Japan https://t.co/QK7RISxgTr

Behoorlijk prijskaartje

Deze bad boys zijn veel gespot in, hoe kan het ook anders, Japan. Daar zien we wel vaker interessante trends voorbijkomen. Zie jij jezelf wel in deze enorme bad boy rondlopen? Dan mag je er flink voor in de buidel tasten, want voor een prikkie kan je ‘m helaas niet kopen. Je moet maar liefst 210 euro neerleggen. Een aardig zakcentje dus, maar dan heb je ook wat.

Echt fan van deze trend zijn we niet. Wij houden het liever bij de wat kleinere tassen die wel fashionable zijn. Dan moeten we blijven proppen, maar dat hebben we er wel voor over.

Krokodillenprint is HOT en hier scoor je de leukste tassen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Pretty 52

Reageer op artikel:
Je kunt nu tassen kopen die ongeveer zo groot zijn als jijzelf en ze zijn RAAR
Sluiten